Išči

Vivo Y21 4/64GB moder pametni telefon

ID: 700454
224,28 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MS2 Digital
Na voljo še 1 ponudba od 238.12 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Y21 4GB/64GB MODER VIVO

 

Model Y21 se ponaša z vitkim dizajnom in izjemno zmogljivo baterijo, ki vam omogoča dolgo življenjsko dobo. Preprosta estetika oblikovanja poskrbi, da je telefon vaš modni dodatek. Velik zaslon vam omogoča ogled videoposnetkov in igranje iger v visoki resoluciji, ki poudari ostrino in živahne barve. Opremljen je tudi z filtrom za modro svetlobo, ki poskrbi za udobnejše gledanje. Operacijski sistem Funtouch OS 11.1 se ponaša z izjemno estetiko in prijetnim upravljanjem, kar še izboljša uporabniško izkušnjo.

 

Izpostavitev glavnih atributov:

Vitek in trendovski z luksuznim občutkom

Ta vitek telefon z 2,5D ravnim okvirjem ima v 8,0 mm tankem ohišju 5000 mAh veliko baterijo. Gre za kos lahke tehnologije, ki vam ponuja vrhunsko in udobno držanje. Preprosta estetika oblikovanja vas postavlja v ospredje mode.

Zaslon HD+ z zaščito za oči

Opremljen je s 6,51-palčnim zaslonom HD+ Halo, s tehnologijo v celicah, ki vas potopi v ostre podrobnosti in živahne barve. Od gledanja filmov do igranja iger - vsaka sekunda je navdušujoča. Dodatni način za zaščito oči filtrira modro svetlobo za udobnejše gledanje in boljšo vizualno izkušnjo.

Stranski skener prstnih odtisov + funkcija Face Wake

Odklenite telefon z enim samim gibom s stranskim gumbom za vklop, ki je tudi robusten bralnik prstnih odtisov.

5000 mAh baterija + 18W hitro polnjenje

Opremljen z veliko 5000 mAh baterijo, ki jo zelo hitro napolnite z 18W hitrim polnjenjem – kadar koli in kjer koli. Tehnologije VEG vam pomaga pri ohranjevanju baterije, da lahko ostane povezani 24 ur na dan, 7 dni na teden.

Razširjeni RAM 2.0

Za shranjevanje imate na voljo 64 GB prostora, ki ga lahko razširite do 1 TB. To je vsekakor več kot dovolj za vse vaše aplikacije, videoposnetke in slike. Ko je čas za igro, zaupajte osem jedrnemu procesorju, ki bo zagotovil divjo moč in prijetno izkušnjo.

Sistem zadnje kamere z umetno inteligenco

Sistem zadnje kamere z umetno inteligenco v  modelu Y21 je podprt s širokim naborom funkcij, vključno z filtri, Face Beauty in funkcijo Bokeh. Vsak posnetek je mojstrovina. Navdušite svoje bližnje z izjemno vsebino.

Super makro fotoaparat

Odkrijte majhne in vznemirljive svetove, polne draguljev, ki se skrivajo pred vašimi očmi, z ostrenjem, ki se približa že na 4 cm.

 

Multi-Turbo 5.0

vivo Multi-Turbo 5.0 izboljša podatkovno povezavo, hitrost sistemskega procesorja in učinkovitost varčevanja z energijo na povsem novo raven. Rešitev za tekočinsko hlajenje štirih komponent poskrbi, da je Y21 hladen tudi med intenzivno uporabo.

Nov operacijski sistem Funtouch OS - Enostavnost in popolna prefinjenost

Operacijski sistem Funtouch OS 11.1 je kot dih svežega zraka. Njegova estetika čiste zasnove in upravljanje na dotik sta navdušujoče preprosta in praktična ter vam prinašata izjemno uporabniško izkušnjo.

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
16,5 cm (6,5")
Ločljivost zaslona
720x1600
Kapaciteta shrambe (GB)
64 GB
Kapaciteta RAM pomnilnika (GB)
4
Barva
modra
Ločljivost glavne kamere [MP]
13
Ločljivost sprednje kamere [MP]
8
Kapaciteta baterije - gsm
5000 mAh
Kapaciteta baterije [mAh]
5000
Reža za spominsko kartico
da
Tip operacijskega sistema
Android 11
Čitalec prstnih odtisov
da
Bluetooth standard
5.0
Oblika mobilnega aparata
tablica
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Garancija v letih
2
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
4
Kapaciteta shrambe [GB]
64
Odklenjen za vse operaterje
da
Cached: Thu, 25 Apr 2024 04:31:20 GMT