Išči
Big BangIzdelkiAvdio & GlasbilaHi-FiZvočnikiYAMAHA NSP51 komplet zvočnikov

YAMAHA NSP51 komplet zvočnikov

ID: 681385
299,99 €

ali od 10,21 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Komplet surround zvočnikov in center zvočnika. Primerno za kombinacijo z prednjima zvočnikoma NSF51BL  

 

Popolnoma se ujema z televizorji z velikim zaslonom. Zvočniški sistem za domači kino, ki zagotavlja popolno uživanje v celo HD zvočnih virih.

Zvočniki serije NS-51 vam omogočajo, da uživate v širokem razponu HD materialov, vključno s filmi in glasbo, s popolnim občutkom lestvice zvoka. Talni stoječi zvočnik NS-F51 ustvarja široko paleto bogatega zvoka, skupaj s paketom zvočnikov NS-P51, ki zagotavlja jasen dialog in vokalni zvok, lahko ustvarite polno gledališče, optimalno za televizorje z velikimi zasloni.

Zaobljena oblika z nizko difrakcijo za jasen zvok brez mračnosti. Vse omarice za zvočnike NS-P51 so zaokrožene, da zmanjšajo difrakcijske učinke, ki povzročajo moten zvok. Doživite kristalno jasen naravni zvok, ki se ga ne boste naveličali ne glede na to, kako dolgo poslušate.

Sprednja maska ​​in zaobljena oblika z razkošnim, nadstandardnim dizajnom. Uživajte v razkošju s sprednjo masko s poševnimi vogali in obliko, ki spominja na Yamahine vodilne zvočnike. In z zvočniško omarico, ki je prav tako zaobljene oblike, se bo enotnost dizajna čudovito prilegala vašemu prostoru za domači kino.

Zvočniki so čudovito dodelani in so na voljo v dveh barvah: luksuzni videz oreha in elegantna črna. Ti zvočniki bodo skupaj z visoko teksturno leseno omaro dopolnili kateri koli TV monitor in notranjost.

Osrednji in prostorski zvočniki imajo na zadnji strani luknje za ključe, tako da jih je mogoče hitro in varno pritrditi na steno, kar zagotavlja prilagodljivost namestitve glede na vaš prostor in želje.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna/modra
Impedanca
6
Občutljivost (dB)
92
Sistem zvočnika
dvosistemski, dvosistemski
Impedanca [Ω]
6
Občutljivost [dB]
92
Občutljivost
92
Cached: Thu, 25 Apr 2024 07:14:16 GMT