Išči

Z DX 18-140 VR

ID: 693551
629,99 €

ali od 16,78 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Odkrijte več s tem vsestranskim zoom objektivom formata DX. Izjemno oster. Vrhunsko stabilen. Ta objektiv je tako lahek, da ga lahko povsod vzamete s seboj, in ima obseg goriščne razdalje, ki omogoča fotografiranje ljudi, krajev in prostorov z izjemnimi podrobnostmi. Oddaljene pustolovščine ali potovanja v okolici – ko ste pripravljeni za pot, je ta objektiv vse, kar potrebujete.

 

S popolnim ravnovesjem velikosti, teže in ločljivosti je NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR odličen objektiv za vse namene. Ujemite dramatičnost ulic, notranjih prostorov in pokrajin v širokem kotu. Zumirajte v sredinskem telefoto območju in uokvirite zanimive portrete, ali pa izkoristite vseh 140 mm za odlične posnetke oddaljenih znamenitosti.

Z zmogljivim 7,8-kratnim zoomom lahko ujamete pravi trenutek ne glede na to, kje ste. Naj gre za fotografije ali videoposnetke: zmanjšanje tresljajev v objektivu poskrbi za stabilne posnetke in omogoča fotografiranje s časom zaklopa, ki je tudi za 5 stopenj daljši brez tresenja fotoaparata. Uživajte v ostrih in jasnih posnetkih pri pojemajoči svetlobi in izjemno stabilnih videoposnetkih iz roke. Ta objektiv tehta samo 315 g in je tako kompakten in lahek, kot je zmogljiv. Zatesnjen je in zaščiten pred prahom in kapljicami vode, tako da bo prenesel tudi nekaj dežja, ki vas preseneti sredi pustolovščine.¹

S tem objektivom na Nikonovem brezzrcalnem fotoaparatu serije Z formata DX imate pri snemanju videoposnetkov pokrite vse kote. Ostrenje je gladko, natančno in neslišno – središčno točko ostrenja boste ohranili tudi pri zumiranju. Spremembe svetlobe so gladko zajete za čudovito naravne posnetke.

Naj gre za velemesto ali divjino – neverjetna najmanjša razdalja ostrenja samo 0,20 m pri širokokotnih goriščnih razdaljah omogoča fotografiranje bližnjih motivov na velikih ozadjih. Z najmanjšo razdaljo ostrenja 0,40 m pri največjem zoomu boste lahko kadrirali osupljive portrete.Naj gre za videoposnetke ali fotografije: prilagodite upravljalne elemente in si zagotovite, da bodo pogoste nastavitve vedno na dosegu roke. Narebrenemu nastavnemu obroču, ki se premika gladko, tiho in natančno, lahko dodelite ISO, zaslonko, kompenzacijo osvetlitve ali ročno ostrenje.

 

 

 

¹Zaščita objektiva proti prahu in kapljanju vode ni zajamčena v vseh pogojih.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Max zaslonka
f 3,5, F/3,5-6,3
Min zaslonka
f 22, F/22-40
Najbližja razdalja izostritve (m)
0,185
Najmanjša razdalja izostritve [m]
0.185
Premer filtra (mm)
62 mm
Stabilizator slike
da, da
Združljivo z blagovno znamko
Nikon
Premer filtra [mm]
62
Teža [g]
320
Tip objektiva
zoom
Najbližja razdalja izostritve
0,185m
Cached: Tue, 23 Apr 2024 23:01:17 GMT