Košarica

Košarica je prazna

1029,00 €
874,65 € 874,6500 EUR
ali
15x 58,31 €
Prihranek 154,35 € (15%)
Brezplačna poštnina
od 1.3 do 31.3.2018 oz. do prodaje zalog
K izdelku priporočamo:
Zavarovanje izdelka
Zav. za naključno škodo 5 let
Za vašo napravo lahko izberete dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo za obdobje 3 ali 5 let. Takšna zaščita presega trajanje garancije proizvajalca.
Dodatna zaščita 5 let
Zaščita Plus za BT 5 let Za izdelke s proizvajalčevo garancijo do 4 let lahko dokupite dodatno obdobje zavarovanja za 2 ali 3 leta po preteku obvezne proizvajalčeve garancije, do skupne zavarovalne dobe 5 let.
Dostava
Dostava, vnos in odvoz
Svetujemo vam, da izberete storitev dostave, vnosa in odvoza, ki vam omogoča dostavo novega aparata v vaše stanovanje in dodaten brezplačen odvoz starega aparata.
Več o storitvi
K izdelku priporočamo:
Odklop in dem. starega aparata.
Vaš stari aparat odklopimo in odstranimo, da naredimo prostor za novega. Več o storitvi
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Zamrzovalnik GSN36BI30 sodi v energijski razred A++ ter ima tehnologiji NoFrost in FreshSense, ki s konstantno temperaturo zamrzovanja varuje vaša zamrznjena živila.


NoFrost

Naporno, zamudno, ročno odtaljevanje in odstranjevanje ledu iz zamrzovalnega dela enkrat za vselej odpade. To pripomore tudi k temu, da poraba energije vseskozi ostane na stalno nizki ravni. S pomočjo ventilatorja se vlažen, topel zrak iz notranjosti dovaja osrednjemu uparjalniku. Tam se zrak ohladi, vlaga pa se na uparjalniku nabere v obliki ivja in se redno topi. Hladen, suh zrak se z ventilatorjem enakomerno razporeja po notranjosti. Odtaljena voda teče skozi odtočni žlebiček v zbirno posodo nad kondenzatorjem, kjer izhlapi.

antiFingerPrint
Bleščeča površina ostane dlje čista, je mnogo odpornejša na praske in preprosta za čiščenje. Prstnih odtisov skorajda ni opaziti. Pročelja so trajno premazana in posebej obdelana, tako da je zaščita površine optimalna, in sicer vso življenjsko dobo aparata.

Aktivni varnostni sistem pri nedovoljenem povišanju temperature
V primeru morebitne motnje v zamrzovalnem prostoru, ki bi imela za posledico nedovoljen dvig temperature, se oglasi opozorilni signal in/ali se prikaže vidno opozorilo.

LED osvetlitev
Vzporedno razporejene LED lučke vam ponujajo popolnoma nov koncept svetlobe - vključene so v površino stranske stene, s čimer varčujejo s prostorom. Svetlobo mečejo poševno nazaj in na ta način v hladilniku zagotavljajo enakomerno osvetlitev brez bleščanja.

Multi-Airflow sistem
Hitro, a nežno drsenje hladnega zraka po različnih mestih v hladilniku, pogojuje kar najmanjše izsuševanje in preprečuje izgubo kakovosti živil. Hladen zrak s pomočjo ventilatorja izstopa na različnih mestih hladilnika, nežno in hkrati hitro drsi povsod po celotnem hladilnem prostoru ter ob tem skrbi za enakomerno porazdeljeno temperaturo in dobro ohlajevanje vseh shranjenih živil.

Super zamrzovanje z zamrzovalno avtomatiko
Udobno varčevanje z energijo, saj ne morete pozabiti, da je treba prestaviti funkcijo. Super zamrzovalna funkcija se aktivira pred vlaganjem svežih živil v zamrzovanje. Zamrzovalna avtomatika se po končanem procesu zamrzovanja (s pomočjo funkcije Super zamrzovanje) in potem, ko je dosežena zahtevana temperatura, samodejno znova preklopi na normalno obratovanje, kar prepreči nepotrebno porabo energije.

Big-Box
Je posebej visok (29 cm) zamrzovalni predal, ki je primeren za shranjevanje velikih jedi, npr. torte in perutnino, recimo purane ali goske.

FreshSense
Konstantna temperatura, ki jo zagotavlja inteligentna senzorska tehnika.

VarioZone
Večja fleksibilnost s pomočjo večnamenskih steklenih polic in predalov v zamrzovalnem prostoru.

Ostale lastnosti:
- Notranjost opremljena z metalnimi aplikacijami
- Alarm s spominsko funkcijo ter opozorilnim tonom pri odprtih vratih
- Zunanji digitalni prikazovalnik
- Koledar za zamrznjeno hrano
Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta zamrzovalnega aparata prostostoječa omara
Energijski razred A++
Prostornina zamrzovalni del 237 L
Letna poraba električne energije 234 KWH
Klimatski razred SN-T: +10 do +43°C
Glasnost delovanja 42 DB
Upravljanje elektronsko
Samodejno odtajevanje - No Frost da
Zmogljivost zamrzovanja 20 KG V 24H
Shranjevalni čas ob motnjah 19 H
Širina 60 CM
Višina 186 CM
Globina 65 CM
Barva srebrna
Garancija 2 leti
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.