Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Če zob ne nitkate redno, lahko z nastavkom AirFloss Pro preprosto in učinkovito očistite predele med zobmi. AirFloss Pro lahko uporabljate z ustno ali navadno vodo in na zdravje dlesni klinično dokazano učinkuje enako dobro kot zobna nitka. Prha v belo/roza barvi.

Zagotovljeno bolj zdrave dlesni v 2 tednih
Če zob ne nitkate redno, lahko z nastavkom AirFloss Pro preprosto in učinkovito očistite predele med zobmi. AirFloss Pro lahko uporabljate z ustno ali navadno vodo in na zdravje dlesni klinično dokazano učinkuje enako dobro kot zobna nitka.*

*Če pacienti z blagim do zmernim vnetjem dlesni AirFloss uporabljajo v kombinaciji z ročno zobno ščetko in protimikrobno ustno vodo, bo AirFloss pri ljudeh, ki neredno nitkajo, pomagal razviti zdravo navado medzobnega čiščenja. 

Klinično dokazano enako učinkovito pri ohranjanju zdravih dlesni kot nitkanje
Sonicare AirFloss Ultra klinično dokazano v enaki meri izboljšuje zdravje dlesni kot nitkanje.* Zdravje dlesni izboljša že v dveh tednih.

*Če pacienti z blagim do zmernim vnetjem dlesni AirFloss uporabljajo v kombinaciji z ročno zobno ščetko in protimikrobno ustno vodo, bo AirFloss pri ljudeh, ki neredno nitkajo, pomagal razviti zdravo navado medzobnega čiščenja.
 
Odstrani do 99,9 % zobnih oblog**
Odstrani do 99,9 % oblog na mestih delovanja.**

**Podatki so bili pridobljeni v laboratorijski raziskavi. Dejanski rezultati v realnih okoliščinah se lahko razlikujejo.

 
Pomaga preprečevati karies med zobmi
Sonicare AirFloss Ultra z nežnim odstranjevanjem zobnih oblog, ki jih s ščetkanjem niste uspeli odstraniti, pomaga preprečevati razvoj kariesa med zobmi.
 
Tehnologija zraka in mikrokapljic
Naše klinično dokazane rezultate omogoča naša edinstvena tehnologija, ki z združevanjem zraka in ustne ali navadne vode v ustni votlini temeljito in hkrati nežno očisti področja med zobmi in ob dlesnih.
 
Visokozmogljiv nastavek
Nov visokozmogljiv nastavek AirFloss Ultra poveča učinkovitost naše tehnologije zraka in mikrokapljic, da je čiščenje učinkovitejše kot kadarkoli prej.
 
Nastavitev števila curkov
Delovanje AirFloss Pro lahko prilagodite svojim željam tako, da nastavite, da pritisk aktivacijskega gumba povzroči en, dva ali tri curke.
 
Traja le 60 sekund: nastavite, pritisnete in čistite!
Z AirFloss Pro boste za čiščenje celotne ustne votline porabili manj kot 60 sekund na dan. Enostavno nastavite število curkov naenkrat (en, dva ali trije) in pridržite aktivacijski gumb, če želite nenehno samodejno brizganje curkov, pritiskajte ali spuščajte gumb za ročno brizganje.
 
Celodnevna samozavest zaradi sveže in čiste ustne votline
Prostor za tekočino na ročaju napolnite z ustno ali navadno vodo, nastavite in pritisnite. Za najboljšo svežino in protimikrobno delovanje uporabite ustno vodo.

Enostaven način razvijanja zdrave navade
Čiščenje interproksimalnega področja med zobmi je zelo pomembno za splošno zdravje ustne votline. AirFloss omogoča enostavno čiščenje globlje med zobmi in razvoj zdrave navade.

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Garancija 2 leti
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.