VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega lasRavnalniki / oblikovalniki za lase2024 nov glavnik na zračni blazini s širokimi zobmi, ženski glavnik za masažo lasišča, krtača za lase, votel domači salon, DIY frizersko orodje, glavnik na zračni blazini

2024 nov glavnik na zračni blazini s širokimi zobmi, ženski glavnik za masažo lasišča, krtača za lase, votel domači salon, DIY frizersko orodje, glavnik na zračni blazini

ID: 21127247
-39 % Novo
25,55 €
15,46 €
Prihranek  10,09 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

1. "Nadgradite svojo rutino nege las z našimi mehkimi krtačami, ki jih morate imeti za vse vrste las. Te krtače so natančno zasnovane za nežno razčesavanje las in zagotavljajo vrhunsko udobje."

2. "Izkusite vrhunsko nego las z našo strokovno izdelano krtačo z zračno blazino. Podlaga z zračno blazino z lahkoto razčesa lase, zmanjša lomljenje in spodbuja rast las."

3. "Enostavno razčešite in uredite svoje lase z našim blazinastim glavnikom. Posebej razporejeni zobje preprečujejo zapletanje, medtem ko lahka in vzdržljiva oblika zagotavlja dolgotrajno delovanje."

4. "Odkrijte utelešenje nege las z našimi blazinastimi krtačami. Te krtače so strogo testirane glede kakovosti in vzdržljivosti ter ponujajo nežen in učinkovit način za ustvarjanje čudovitih las."

5. "Poslovite se od neudobnih krtač! Predstavljamo našo krtačo Cushion Brush - oblikovano za optimalno udobje in rezultate negovanja. Nadgradite svojo rutino nege las in uživajte v njenih prednostih še danes!"

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0
Cached: Fri, 03 May 2024 08:12:16 GMT