Išči

Prenosni predvajalniki (187)

Tranzistor se po domače imenuje kar prenosni radio. Čeprav so standardni radijski sprejemniki že dolgo v uporabi, je radio tranzistor od svoje uvedbe pridobil izjemno priljubljenost. S povečanjem potreb po majhnih predmetih, je prenosni radio spet prešel v modo. Če iščete majhen radijski sistem, ki ga je udobno prenašati, bo tranzistor za vas torej popolna izbira.

Zakaj kupiti tranzistor/prenosni predvajalnik?

FM radii so najbolj priljubljen način preživljanja časa, še posebej, ko ste zunaj na oddaljenem območju. Omogoča vam, da se pravilno povežete z zunanjim svetom in se hkrati zabavate. Prenosni radio se je z leti zelo posodobil in postal tehnološko in vizualno dovršen. Tranzistorji tako niso več le okorni kosi opreme, ki prav pride na terenu izven hiše, temveč pravi lepotci, ki lepo popestrijo vsak prostor. Predvsem pa so trpežni.

 

Prenosni radio Bluetooth je npr. prenosni radio tranzistor s sodobno Bluetooth funkcijo, nekateri pa imajo tudi USB vhod ter omogočajo druge povezave za poslušanje glasbe z MP3 predvajalnika. Če torej iščete primeren dizajn, bo ta posebna zasnova prenosnega radia odlična izbira. Na trgu so na voljo različni tranzistorji, vendar so le nekateri pridobili večjo prepoznavnost. Za končno izbiro primernega, se oprite na njihove značilnosti.

Kriteriji za nakup radio tranzistorja

  1. Blagovna znamka ali Sony, Xplore, Phillips, Panasonic, Grundig, JBL, Muse

Prva in glavna stvar, ki jo je treba upoštevati pri nakupu tranzistor radia, je blagovna znamka. Večina izdelkov z blagovno znamko se osredotoča na zagotavljanje največje možne količine funkcij za razumno ceno in kakovost. Torej, če ste oseba, ki išče tranzistor radio, vam bo nakup pri določeni blagovni znamki omogočil uživanje v več funkcijah za razumno ceno. Najbolj vroči ponudniki prenosnih radiev so Sony, Xplore, Phillips, Panasonic, Grundig, JBL in Muse, tako je vredno pobrskati med njimi. Trenutno je najbolj priljubljen prenosni radio Philips.

  1. Material

Tranzistor radio je naprava, ki je večina ljudi ne uporablja na običajen način. Zato se pri nakupu prepričajte, da so vsi radijski deli, vključno z zunanjimi in notranjimi, kakovostno sestavljeni. Posebni dizajni imajo na zunanji površini plastičen material, ki ni primeren. Za večjo trpežnost kupite prenosni radio z ustrezno kovino na zunanjosti in primernimi kovinami v notranjosti radia. Tudi gumbi radia naj bodo izdelani iz kakovostnega materiala, ki se s časom ne zlomi. Večina prenosnih radiev je res izdelanih iz plastike, vendar se prepričajte, da so sestavljeni iz visokokakovostne plastike, ki traja večno.

  1. Ročaj za držanje

Ta ročaj je pomembna lastnost, saj je še kako uporaben, ko prenosni radio tranzistor nenehno nosite naokoli. Določeni radijski aparati imajo na zunanji strani anteno, medtem ko obstajajo posebni modeli z antenami, vgrajenimi v radio. Ta vgrajeni model bo bolj primeren, če boste radio res nosili povsod. To bo preprečilo poškodbe antene in poskrbeli za dolgo življenje radia.

  1. Druge funkcije

Naslednja pomembna lastnost, ki jo morate upoštevati pri nakupu prenosnega radio tranzistroja, so funkcije, ki jih običajno ponujajo. Prepričajte se, da ima vaš radio druge dodatne funkcije, ki vam omogočajo, da jih po potrebi pretvorite v predvajalnik MP3. Vaš radio lahko tako v hipu postane prenosni mp3 predvajalnik, prenosni CD predvajalnik ali prenosni radio Bluetooth. Nekateri sodobni tranzistorski radii so namreč opremljeni s tehnologijo Bluetooth, ki pomaga pri pravilni povezljivosti z drugimi digitalnimi napravami. Tako jih lahko povežete s prenosnim predvajalnikom in na njem predvajate svoj MP3 seznam.
 
Nakup prenosnega predvajalnika z USB vhodom in možnost povezljivosti z drugimi zvočnimi napravami vam bo omogočil nenehno zabavo. Ta dodatna povezljivost vam bo omogočila, da uživate v izbranem seznamu predvajanja kar zunaj in imate npr. DJ zabavo. Nekateri radijski sprejemniki vam bodo prav tako omogočili, da v režo vstavite SD kartice, da shranite svoje najljubše pesmi in snemate FM programe. Možnosti so neskončne, dobro pa bi bilo, da se prej odločite če vam bo bolj ustrezal prenosni CD predvajalnik, prenosni MP3 predvajalnik, prenosni radio Bluetooth ali takšen brez vseh teh funkcij.
Prev
Next
Na voljo v
Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
Cached: Thu, 20 Jun 2024 21:33:09 GMT