VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

 

Big Bang Gaming center

Gamerji, pozor! Vstop v gaming center in odkrivanje virtualnega sveta je na lastno odgovornost. Za izgubljene v neskončnih možnostih navidezne resničnosti ne odgovarjamo.

Iščeš nove gaming slušalke, hud prenosnik ali najnovejše PS5, XBOX, PC ali PS4 igre? Imamo jih! Pobrskaj med široko ponudbo iger, dodatkov in opreme za vse najbolj priljubljene konzole, res UAU prenosne in namizne računalniške in gaming računalniško opremo. 

Nakupuj po kategorijah

Pridruži se Game Gang skupnosti
Pridruži se Game Gang skupnosti

 

Game Gang je slovenska skupnost gamerjev, kjer najdeš tudi največje slovenske gaming vplivneže. Na njihovi spletni strani lahko preberete najnovejše novice iz sveta gaminga, pogledate katere izdelke priporočajo gamerji, testiranje izdelkov, aktualne turnirje in druge gaming dogodke ter še druge zanimive vsebine.

 

Pridruži se

Gamerji priporočajo

Game Gang show
Game Gang show

 

Ljubljana, pripravi se! Prihaja gaming spektakel leta! Pridružite se nam na največjem gaming festivalu v Sloveniji, kjer se bodo srečali navdušenci nad video igrami in digitalnim svetom iz vse Slovenije in bližnjih držav. Ljubljansko Gospodarsko razstavišče se bo za vikend spremenilo v kraj, kjer boste lahko odkrili svet iger skozi različne segmente, ki so povezani z gamingom in zabavno vsebino.

Kdaj: Od petka, 31. 3., do nedelje, 2. 4. 2023

Kje: Gospodarsko razstavišče Ljubljana

 

Kupi vstopnico

Aktualna ponudba

Opremi svoj gaming kotiček
Opremi svoj gaming kotiček

 

Preveri široko ponudbo vrhunskih blagovnih znamk in si uredi svoj gaming kotiček. Priporočamo nakup udobnega stola, kjer boš lahko ure in ure igral svojo najljubšo igro. Izberi velik ekran in nikoli ne spreglej svojih tekmecev. Seveda pa je za UAU doživetje virtualne resničnosti potreben tudi UAU zvok in odličen mikrofon. Že veš katere slušalke boš izbral?

 

Opremi se

Najbolj priljubljene znamke

Spoznaj gaming vplivneža
Spoznaj gaming vplivneža

 

ScorpLZ (Žiga Lah) in Wortex (Anže Novak) sta prava gaming strokovnjaka, vedno pripravljena na kakšno sliko in pogovor s svojimi fani.

Wortex, slovenski gamer, youtuber, ki je znan po svojih streamih, dobrodelnosti in je eden najbolj prepoznavnih slovenskih gamerjev. 

ScorpLZ pravtako slovenski gamer, vplivnež in youtuber z več kot 13 tisoč sledilci.

Vedno nasmejana gamerja sta tudi ponosna ambasadorja Game Gang skupnosti.

Plasystation 5, ki si ga dolgo čakal

Zadnji članki

Cached: Fri, 23 Feb 2024 22:49:02 GMT