SELIMO NAŠO POSLOVALNICO

 

Cenjene stranke obveščamo, da s 26. 5. 2020 našo poslovalnico Big Bang Velenje, Velenjka selimo na novo in večjo lokacijo. Od zdaj nas lahko obiščete v trgovini Big Bang Celje, Citycenter, kjer vas čaka razširjena ponudba najboljših izdelkov, s katerimi boste nadgradili svoj življenjski slog in dom opremili z najboljšo tehnologijo. V obdobju med 25. in 30. 5. pa v Celju nikar ne zamudite tudi norih selitvenih popustov!
Med več kot 15000 izdelki pa lahko izbirate v naši prenovljeni spletni trgovini www.bigbang.si. Kupljene izdelke vam dostavimo na dom v najkrajšem možnem času.
V primeru reklamacij ali vprašanj nam pišite na [email protected].
Hvala za razumevanje!

Obvestilo za stranke

 

V akciji Gorenje, kjer oglašujemo kupon GORENJE15 za 15 % dodatnega popusta na male gospodinjske aparate, se nam je prikradel škrat. Med izbranimi artikli, ki spadajo pod omenjeno akcijo smo imeli napačno naveden tudi izdelek MRP330EA ročni mešalnik Gorenje, ki pa žal ni del akcije, zato na ta izdelek kupon ne deluje. Ravno tako dodatnega popusta na ta izdelek ni mogoče prejeti v naših trgovinah. Za nevšečnosti se vam opravičujemo.

 


 

Obvestilo za stranke:

 

Cenjene stranke obveščamo, da smo 15. 5. 2020 posodobili pogoje poslovanja. Posodobljeno verzijo si lahko ogledate tukaj.

 


 

Obvestilo o odpovedi dogodka: Otvoritev prenovljene Big Bang trgovine v Murski Soboti

 

Spoštovani obiskovalci,

sporočamo vam, da dogodek ob otvoritvi prenovljene trgovine Big Bang v Murski Soboti, dne 13. 3. 2020,  v skladu z navodili Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje, zaradi povečanega tveganja z okužbami s koronavirusom, prestavljamo na ustreznejši datum. O novem terminu otvoritve vas bomo pravočasno obvestili.  Poslovalnica med tem obratuje po običajnem delovnem času.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.