Cenjene stranke,

v Big Bang katalogu št. 9, z izidom 19. 3. 2020 in veljavnostjo do 14. 4. 2020, je bila na določenih izdelkih bele tehnike, Philips kavnih aparatih, televizorjih in prenosnikih predstavljena možnost nakupa z razrezano ceno, to je nakupa na obroke brez obresti ob sklenitvi kreditne pogodbe v poslovalnici. Zaradi odredbe Vlade Republike Slovenije, ki stremi k čim večji omejitvi fizičnih stikov za preprečevanje širjenja novega koronavirusa, žal sklepanja kreditnih pogodb v poslovalnici začasno ne moremo izvajati, s tem pa tudi ne ponujati »razrezane cene«.

Še vedno pa lahko vse izdelke naročite na naši spletni poslovalnici in pri tem uporabite enega od naslednjih načinov plačila:

  • s kreditno ali plačilno kartico,
  • plačilo po predračunu,
  • plačilo preko banke ali spletne banke,
  • plačilo na obroke (obrestno) preko spleta (Leanpay)

Za več informacij o načinih plačila se posvetujte s svetovalci v našem centru za stranke. Pišite nam na [email protected] ali pokličite na 01 362 60 00. Več o načinih plačila si lahko preberete tudi na https://www.bigbang.si/nacini-placila/.

 


POMEMBNO OBVESTILO: Obveščamo vas, da so trgovine Big Bang, zaradi grožnje širitve epidemije s koronavirusom, zaprte.

 

Naše poslovalnice so do nadaljnjega ZAPRTE. Naš spletni center še vedno deluje 24 ur na dan, mi pa vaše naročene izdelke še vedno dostavimo v najkrajšem možnem času. V izogib širjenju virusa priporočamo, da plačilo opravite prek spleta (Leanpay, kartica, predračun) in se izogibate plačilu po povzetju. Najlepše se vam zahvaljujemo za razumevanje. Ostanite zdravi!

 

Več informacij

 


Obvestilo o odpovedi dogodka: Otvoritev prenovljene Big Bang trgovine v Murski Soboti

 

Spoštovani obiskovalci,

sporočamo vam, da dogodek ob otvoritvi prenovljene trgovine Big Bang v Murski Soboti, dne 13. 3. 2020,  v skladu z navodili Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje, zaradi povečanega tveganja z okužbami s koronavirusom, prestavljamo na ustreznejši datum. O novem terminu otvoritve vas bomo pravočasno obvestili.  Poslovalnica med tem obratuje po običajnem delovnem času.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

 


 

Spoštovani kupci,

obveščamo vas, da je prišlo do odpovedi nagradne igre Logitech, ki bi morala potekati v obdobju od 1. 3. do 31. 3. 2020. Nagradna igra je zaradi odpovedi finala League of Legends v Budimpešti in vse večje grožnje Koronavirusa, ter ogrožanja splošnega zdravja odpovedana. Z odpovedjo sledimo navodilom Ministerstva za zdravje in Nacionalnemu inštitutu za javno zdravje. Nagradno igro odpovedujemo na podlagi 9. člena splošnih pogojev / pravil nagradne igre, kjer je zapisano: »V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), lahko organizator odpove nagradno igro.« 

Iskreno se opravičujemo za nevšečnosti in prosimo za razumevanje. 

 


 

Cenjene stranke obveščamo, da je prišlo do neljube  napake v Big Bang katalogu z izidom 19. 3. 2020 in veljavnostjo do 14. 4. 2020.

Pri izdelku pametna ura Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM Steel Black (ID: 623017) sta navedeni napačni redna in akcijska cena. Redna cena znaša 419,90 €, akcijska cena znaša 319,90 €.

 

Za napako se vam iskreno opravičujemo.