Lažne nagradne igre

Cenjene stranke, obveščamo vas, da so se na spletu pojavile lažne nagradne igre, ki zlorabljajo ime podjetja Big Bang.


Nagradne igre, ki jih prirejamo pri Big Bangu, vedno oglašujemo preko uradnih kanalov (spletna stran Big Bang, Big Bang Facebook/Instagram profil in Big Bang elektronska pošta). Če opazite kakšno nagradno igro na drugih kanalih in na naši strani o tem ni nobene informacije, gre za spletno PREVARO. Svetujemo vam, da se na take nagradne igre ne odzovete in informacije o nagradnih igrah vedno preverite na naši spletni strani. Več informacij o prevarah in preventivnih ukrepih si lahko preberete na povezavi https://www.varninainternetu.si, ki jo ureja nacionalni odzivni center za kibernetsko varnost (SI-CERT).

 

Želimo vam varno in prijetno nakupovanje,

ekipa Big Bang

Datum objave: 11. 11. 2020

 


 

Obvestilo o ponovnem odprtju poslovalnic

Cenjene stranke obveščamo, da v petek, 6. 11. 2020, vse naše poslovalnice ponovno odpirajo svoja vrata. Delovni časi poslovalnic so na voljo tukaj.  Poslovalnica Ljubljana Citypark bo v petek, 6. 11. 2020, izjemoma zaprta, saj bo potekala inventura. Osebni prevzem ne bo možen.

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in se veselimo ponovnega srečanja z vami.

Ekipa Big Bang

Datum objave: 5. 11. 2020

 


 

Obvestilo o spremembi delovnega časa ob nedeljah

Cenjene stranke,

od 25. oktobra 2020 dalje smo za vas odprti od ponedeljka do sobote po rednem delovnem času. Še vedno pa lahko vsak dan nakupujete na naši spletni strani www.bigbang.si, kjer so vam tudi naši spletni svetovalci.

 

Hvala za razumevanje.

Ekipa Big Bang

Datum objave: 19. 10. 2020

 


 

POMEMBNO OBVESTILO

Cenjene stranke obveščamo, da imajo nekatere od naših prenosnih klimatskih naprav modela Qlima PH534 tovarniško napako.

Napajalni električni kabel pri nekaterih enotah ni pravilno pričvrščen. Pod določenimi pogoji, predvsem pri uporabi neozemljene vtičnice lahko napaka povzroči kratek stik, v ekstremnih primerih pa tudi plamen, ki lahko stopi plastične dele, kar povzroči gost dim.

Če omenjeno napravo uporabljate, izvlecite vtič iz električne vtičnice in jo takoj prenehajte uporabljati. Slikajte podatkovno ploščico na napravi in si zapišite serijsko številko. Napravo nato shranite v dobro prezračenem prostoru min. površine 4 m2, stran od morebitnih izvorov plamena ali iskrenja.

Prosimo, da nato pokličite dobavitelja PVG Italy s.r.l na tel. št. 041 674 139 ali pošljite e-mail na [email protected], kjer napravo registrirate. Napravo bodo nato preverili in jo po potrebi servisirali.

 

Za napako se vam iskreno opravičujemo.

 


 

SELIMO NAŠO POSLOVALNICO

 

Cenjene stranke obveščamo, da s 26. 5. 2020 našo poslovalnico Big Bang Velenje, Velenjka selimo na novo in večjo lokacijo. Od zdaj nas lahko obiščete v trgovini Big Bang Celje, Citycenter, kjer vas čaka razširjena ponudba najboljših izdelkov, s katerimi boste nadgradili svoj življenjski slog in dom opremili z najboljšo tehnologijo. V obdobju med 25. in 30. 5. pa v Celju nikar ne zamudite tudi norih selitvenih popustov!
Med več kot 15000 izdelki pa lahko izbirate v naši prenovljeni spletni trgovini www.bigbang.si. Kupljene izdelke vam dostavimo na dom v najkrajšem možnem času.
V primeru reklamacij ali vprašanj nam pišite na [email protected].
Hvala za razumevanje!

 


 

Obvestilo za stranke:

 

Cenjene stranke obveščamo, da smo 15. 5. 2020 posodobili pogoje poslovanja. Posodobljeno verzijo si lahko ogledate tukaj.

Datum objave: 15. 5. 2020