VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

 

HOME & COOK

Inovativen, atraktiven in sodoben koncept nakupovanja

Najnovejše akcije

Priporočamo

Naša ponudba

Nakupuj po znamkah

V nakupovalnem središču BTC smo odprli prvo prodajalno Home & Cook z velikim brezplačnim parkiriščem. V prodajalni Home & Cook boste našli široko paleto različne posode za kuhanje in pečenje, pa vse od likalnikov, sesalnikov, izdelkov za osebno nego, žarov in cvrtnikov do aparatov za kavo, mešalnikov, sous videa, nožev ter ostalih proizvodov za vaš dom , najvišje kakovosti. 

 

Novice in promocije

Trgovina, ki se nahaja v središču BTC City Ljubljana, je svoja vrata odprla že v začetku septembra in v tem času jo je že obiskalo precejšnje število obiskovalcev, ki so že izkoristili možnost nakupa po otvoritvenih cenah, ki trajajo še do konca meseca. Ob uradni otvoritvi je dogajanje popestrila Ana Praznik z glasbeno skupino Bepop, za nepozabne okuse pa je poskrbel kuharski mojster Bine Volčič.

Trgovina Home&Cook je prodajalna skupine Groupe SEB, ki obstaja že od leta 1946. Pod svojim okriljem združuje kar 31 različnih blagovnih znamk, od katerih so v Sloveniji najbolj poznane Tefal, Rowenta, Krups, WMF, Lagostina in Kaiser.

Popolna kava s Krups Intuition

Ni lepšega kot zjutraj popiti močno, črno ali aromatično in dišečo kavo! Sploh, če imaš doma izvrsten kavni aparat, ki pripravi popolno kavo po tvojem okusu. S Krups Intuition je lahko tako vsako jutro.

Intuitiven kot pametni telefon – Kavni aparat Krups Intuition preference je eleganten, moderen in zelo intuitiven avtomatski kavni aparat. Barvni digitalni zaslon spominja na zaslon pametnega telefona, po katerem drsamo s konico prsta, da izberemo svojo najljubšo kavo. Tako izbira kave kot samo vzdrževanje aparata sta zaradi tega zelo preprosta.

Napredna tehnologija za penjenje mleka – Poseben sistem za penjenje mleka in nastavljiva šoba omogočata pripravo kratkih in podaljšanih napitkov. Sistem za penjenje mleka lahko uporabljate direktno v posodi za mleko in tako zmanjšate količino odpadnega mleka. Sistem nato enostavno očistite direktno pod tekočo vodo.

Do 15 prednastavljenih receptov – Za hitro izbiro je na voljo do 15 prednastavljenih, najbolj priljubljenih  napitkov, kot so: Ristretto, Espresso, Lungo, Long Coffe, Doppio, Americano, Cappuccino, Latte Macchiatto, Caffe Latte...

OPTIGRILL - Za idealno pečen steak

Edinstven kontaktni žar Tefal OptiGrill, ultimativna inovacija s svetlobno/zvočnim indikatorjem faze pečenja steaka. S pomočjo različnih programov enostavno do vseh gurmanskih jedi iz žara, direktno na vaš krožnik!

Avtomatski senzor kontaktnega žara Tefal OptiGrill takoj zazna število jedi na površini za pečenje in oceni njihovo debelino, z namenom nastavitve temperature in časa pečenja za popolne rezultate.

Do 9 programov za popolno pripravo jedi: burger, perutnina, klobasa, steak in riba, morski sadeži, slanina, svinjina, ter program za zamrznjeno hrano in ročni način s 4 nastavitvami temperature.

Odstranljive plošče iz litega aluminija, z neoprijemljivo oblogo za enostavno čiščenje.

Cached: Thu, 30 May 2024 23:13:18 GMT