Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega lasRavnalniki / oblikovalniki za lase

Ravnalniki / oblikovalniki za lase (555)

Si radi sami urejate pričeske za najrazličnejše priložnosti? Najbolj priljubljeni oblikovalci na enem mestu za vedno urejen in moderen izgled. 

 

Oblikovalci las so različnih oblik, materialov in namenov. Ker jih je na trgu ogromno, se v nadaljevanju osredotočamo le na najbolj priljubljene. Mednje spadajo kodralnik las, likalnik za lase ter navijalke za lase.

Kodralnik las

Pri izbiri kodralnika je pomembno biti pozoren na izbiro materiala. Vsak material je namreč primeren za drugo vrsto las:

  • Keramični kodralnik las

Keramični kodralnik las drži stalno temperaturo, kar je ključnega pomena za gladko drsenje. Segreje se zelo hitro in predstavlja nekakšno zlato sredino, saj je primeren za vse tipe las.

  • Kodralnik las iz turmalina

Kodralnik las iz turmalina sprošča negativne ione, ki zgladijo povrhnjico las, odpravijo valovitost in lase naredijo gladke in sijoče. Njihova prednost je v tem, da pri nizkih temperaturah zagotavljajo profesionalne rezultate. Kodralnik las iz turmalina je najboljša izbira za tanke lase.

  • Kodralnik las iz titana

Kodralnik las iz titana je lahek in trpežen. Zagotavlja hitro in enakomerno segrevanje ter izmed vseh treh doseže najvišje temperature. Je visoko učinkovit, saj zelo hitro in enostavno kodra tudi najbolj grobe lase ter je zato odličen za debele, grobe, zelo nakodrane ali neubogljive lase. Kodralnik las iz titana je največkrat izbrani profesionalni kodralnik za lase - zahvaljujoč manjši teži in vzdržljivosti materiala.

 

Med najbolj priljubljenimi kodralniki las so Babyliss kodralnik, kodralnik las Remington, kodralnik Rowenta in kodralnik Philips.

Likalnik za lase/Ravnalec las

Večina naprav za ravnanje las, ki so na voljo na trgu, je v slogu »klešč«, znanih tudi kot »ravni likalniki«, ki so zelo učinkoviti in enostavni za uporabo. Manj pogoste so krtače za ravnanje, kot je ravnalec las Remington, ki se sicer prav tako dobro obnesejo. Ravnalec las Remington, na primer, uporablja antistatično tehnologijo za nadzor kodrastih las, medtem ko ščetine pustijo vaše lase svilnato gladke in na videz bolj goste.

 

Številni likalniki za lase ponujajo tudi funkcije oblikovanja ter delujejo celo kot likalnik za kodranje las za ustvarjanje kodrov, valov, zvitih valov in bob. Ravnalec las Philips StraightCare Sublime Ends Ravnalnik je ravnalnik, zasnovan s posebno konico za ustvarjanje kodrov, valov in poskočnih stilov. Še posebej odlično na potovanju, morda ne boste imeli s seboj nabor različnih orodij za oblikovanje las.

  • Parni likalnik za lase

Parni likalnik za lase je običajen likalnik, ki je zasnovan tako, da vključuje funkcijo izhlapevanja. Ta vrsta ravnalca las med postopkom oblikovanja lase obda z vodno paro. Raven vlage las je tako ohranjena, saj para spodbuja absorpcijo vlage, zato so končni rezultat mehki, gladki in sijoči lasje. Druga prednost je, da ta postopek oblikovanja las s parnim likalnikom za lase pomaga zmanjšati videz naelektrenih in neubogljivih las.

Med najbolj priljubljenimi sta Philips likalnik za lase in ravnalnik las Remington.

Navijalke za lase

Navijalke za lase so na voljo v različnih velikostih in materialih, ki lahko pomagajo ustvariti močne kodre, plažne valove ter ekstra skodrano pričesko in to brez uporabe likalnika ali kodralnika las ter sušilnika za lase.

Navijalke za lase so enostavne za uporabo, na voljo je ogromno modelov, za nameček pa za njihovo uporabo ne rabite veliko toplote in jih lahko nosite celo čez noč.

  • Toplotne navijalke za lase so običajne navijalke s funkcijo toplotnega segrevanja, ki jih segreje do te mere, da ob njihovi odstranitvi lahko ugledamo čudovite kodre. Toplotne navijalke za lase so preproste za uporabo in cenovno dražje od navadnih navijalk za lase, vendar pa jih imamo lahko dolgo časa in to brez nepotrebne dodatne uporabe sušilnika za lase. Običajno se uporabljajo za ustvarjanje valovitih las in ne močnih kodrastih.
Na voljo v
Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
Cached: Wed, 24 Apr 2024 14:51:45 GMT