Išči

Električni skiro (116)

Električni skiro je po klasičnem otroškem skiroju postalo novodobno prevozno sredstvo ljudi vseh starosti. Je izjemno praktičen pripomoček, ki nadomesti hojo ali vožnjo s kolesom od točke A do točke B. Njegova praktičnost se izraža tako v njegovi hitrosti kot tudi v zložljivosti. E skiro je postal obvezna oprema vseh mladih po srcu.­

Z električnimi skiroji boste postali v koraku s časom. Moderni, hitri, ekstremno mobilni, poskrbeli pa boste tudi za zmanjšanje onesnaževanja zraka in hrupa.

Kako izbrati najboljši električni skiro?

Obstaja več različnih vrst električnih skirojev. Poznamo električni skiro s sedežem, ki daje občutek večje stabilnosti, na voljo je še zložljiv električni skiro in električni skiro za otroke. Otroški električni skiro ima prilagojeno hitrost, nizko težišče in blažilnike udarcev. Ali ste vedeli, da ima lahko električni skiro 120 kg nosilnost?

Glede moči se električni skiroji precej razlikujejo med seboj. Najmočnejši električni skiro pa lahko trenutno doseže moč do 600 kW. Za električni skiro cena lahko precej variira, zato lahko svoj cenovni rang izberete s filtriranjem rezultatov.

Torej kateri električni skiro kupiti?

Eden izmed najbolj priljubljenih je najverjetneje električni skiro Xiaomi. Xiaomi električni skiro je lahek, prenosen in varen, z njim pa boste lahko prepotovali tudi več kot 30 km. Kot vse Xiaomijeve naprave se tudi električni skiro Mi poveže z njihovo Mi aplikacijo, kjer lahko preverite hitrost vožnje in količino preostale baterije. Najbolj priljubljeni model je zagotovo električni skiro Xiaomi PRO, ki bo presenetil s svojo praktičnostjo in eleganco.

Prav nič za Xiaomijem pa ne zaostaja električni skiro Blaupunkt, ki ima v svoji zbirki tudi skiro s sedežem. S svojo izjemno tehnologijo in najsodobnejšimi modeli električnih skirojev ne bodo razočarali niti najzahtevnejših uporabnikov.

 

V naših fizičnih poslovalnicah in v spletni trgovini pa so na voljo tudi naslednji predstavniki električne mobilnosti: električni skiro ECO Speed, električni skiro Segway, električni skiro Xplore, električni skiro Element in električni skiro Ring. Ob posebnih akcijah pa lahko dobite električni skiro na obroke, včasih tudi brez obresti.

 

Pri nasvetih pa vam bodo z veseljem priskočili na pomoč naši prijazni svetovalci v fizičnih trgovinah in na spletu.

Prev
Next
Na voljo v
Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
Cached: Wed, 24 Apr 2024 15:17:33 GMT