VIKEND AKCIJA, 279 produktov, do 25% ceneje s kodo: VIKEND 

Izbirnik
Išči
Podpora

Pomoč in naročila

01 362 60 00

[email protected]

pon.–pet.: 9.00–17.00

Reklamacije

01 309 38 18

pon.–pet.: 9.00–17.00

Primerjaj 0
Košarica 0
Prodajalec: Big Bang
Ogrevanje, hlajenje & kvaliteta zraka
Ogrevanje Ogrevanje Hlajenje Hlajenje Vzdrževanje zraka Vzdrževanje zraka
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Avto kamere in dodatki
Avto kamere Avto kamere

Računalniški pribor (18050)

Računalniški pribor oziroma računalniški dodatki so pika na i, ki lahko močno izboljša kakovost uporabe računalnika. Ker je izbira računalniškega pribora tako pomembna, smo pripravili kratke nasvete s katerimi si lahko pomagate pri njihovem nakupu.

Zakaj je računalniški pribor tako pomemben?

Verjetno vas najprej zanima zakaj računalniškim dodatkom sploh rečemo računalniški pribor. Pomislite, da je pred vami poln krožnik hrane. Kako jo boste pojedli? Večina ljudi bo za to, seveda, uporabila jedilni pribor. V svetu računalništva ni nič drugače. Čeprav dela in brskanja po spletu ne opravljate na krožniku, pa je tudi tam računalniški pribor tisti, ki vam vse skupaj močno olajša.

Splošno zmogljivost računalnikov je mogoče izboljšati z uporabo posebnega nabora dodatkov informacijske tehnologije. Te dodatke je mogoče kupiti za izkoriščanje največjega potenciala vaših programov in funkcij. To je lahko za nekatere zastrašujoča naloga. Obstaja veliko pomislekov, ki jih morate upoštevati, če želite kupiti najboljšo dodatno opremo. Poglejmo si torej na kaj moramo biti pri njenem nakupu pozorni.

Združljivost

Preverite svoje sistemske zahteve in združljivost. Nekateri dodatki lahko delujejo samo na določeni različici naprave.

Uporaba in potrebe

Računalniški pribor kupite glede na svojo uporabo in potrebe.

Prilagajanje po meri

Uporaba naprave ni omejena samo na njene funkcionalnosti. Računalniški pribor vam omogoča, da svojo napravo prilagodite, ne glede na to, ali med delom tako pridobite boljše igralne zmogljivosti ali izboljšano pisarniško ergonomijo.

Izboljšanje produktivnosti

Današnja doba tehnologije je naredila naše življenje precej hitro in udobno. Tehnologija je veliko pripomogla k povečanju tempa sodobnega življenja. Ne samo, da je pomagala pri spreminjanju življenjskega sloga človeka, ampak je tudi prispevala k temu, da je življenje še bolj preprosto in lažje.

Ne glede na to, ali delate v pisarni ali od doma v domači pisarni, se s svojim delom vsak dan srečate v svojem delovnem prostoru. Delo od doma vam omogoča popoln nadzor nad vašim »novim« delovnim mestom. Nadgradnja in prilagajanje delovne postaje povečata produktivnost.

Finančna sredstva

Med nakupovanjem računalniških pripomočkov je zelo pomembno dodeliti proračun, da se izognemo minusu na bančnem račnu. Ko določite proračun, boste dodatno opremo iskali v okviru cenovne omejitve. Možnosti, da boste presegli vnaprej določen proračun, so precej manjše, zato si lahko prihranite nekaj evrov.

 

Tudi blagovna znamka je pomemben dejavnik, ki zahteva ustrezno pozornost pri nakupu dodatkov. Najprej morate zbrati ustrezno znanje o različnih razpoložljivih blagovnih znamkah, za katere je znano, da izdelujejo dodatke, ki jih iščete.

 
Prikaži več Prikaži manj
Nazaj na Računalništvo & Tablice
Filtriranje
Odpri vse Zapri vse
Znamka
Prikaži več Prikaži manj
Cena
-
Potrdi
Stanje izdelka
Povprečna ocena
Barva
Prikaži več Prikaži manj
Razpoložljivost
Garancija v letih
Prodajalec
Prikaži več Prikaži manj
Dodatne informacije o razvrščanju izdelkov na kategorijah in v rezultatih iskanj

Izdelki na kategorijah in v rezultatih iskanj so sortirani na podlagi treh skupin (glede na pomembnost): izdelki s košarico (1), zadnji kosi (2)  in izdelki brez zaloge (3).

 

Znotraj vsake skupine se izdelki razporejajo na podlagi 'priporočenosti', ki je izračunana na podlagi naslednjih parametrov:

  • Št. prodanih kosov na spletu v zadnjih 30 dneh,
  • Št. ogledov izdelka v zadnjih 30 dneh.

Dokler ima izdelek oznako 'NOVO', se poleg zgornjih parametrov upošteva še št. Dni od objave izdelka.

Nazaj na nakupovanje
Na voljo v

Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov