VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Klasični sesalniki (219)

Sesalec je nepogrešljiv del vsakega gospodinjstva, saj nam pomaga ohranjati naš dom čist in urejen. Zelo dobro nadomešča metlo, ki je bila pretežno v uporabi pred iznajdbo te edinstvene naprave.

Sesalec nam olajša marsikatero gospodinjsko opravilo, saj z njim ne le čistimo tla, temveč tudi druge uporabne površine. V splošnem obstaja več vrst sesalnikov, in sicer poznamo globinski sesalec, ki zaradi svoje moči prodre globlje v tkanine, parni sesalec, ki deluje s pomočjo pare, na voljo pa so klasični sesalniki z vrečko ali takšni s posodo.

Verjetno pa se sprašujete, kateri sesalec kupiti?

Težko je določiti, kateri je najboljši sesalnik brez vrečke ali pa najbolj močan sesalec, saj je izbira res pestra. Kljub porastu različnih tipov sesalnikov, pa je klasični sesalnik na kabel pe vedno odlična izbira predvsem za tiste, ki sesate večje površine, imate visoke pragove ali preproge ali pa morda hišne ljubljenčke.

Klasični sesalnik je odličen pomočnik, ki vas zagotovo ne bo pustil na cedilu. Izbirate lahko med sesalniki z vrečko ali brez, prav tako pa so na voljo različni mehanizmi sesanja. Tudi klasični sesalniki namreč lahko nudijo mokro in suho sesanje, na voljo so z različnimi nastavki za vse vaše potrebe in imajo v primerjavi s sesalniki, ki ne delujejo na kabel, neomejen čas delovanja. To seveda pomeni, da med čiščenjem ne bo potrebno prenehati s sesanjem z namenom, da se aparat napolni. 

 

Spodaj najdete nekaj namigov, ki jih lahko upoštevate pri nakupu:

  • Bosch sesalec je na voljo v več različicah. Med njimi lahko najdete klasični sesalec Bosch, ki ima možnost mokro-suhega čiščenja, večina njih pa še vedno poskrbi zgolj za suho čiščenje. Bosch sesalnik ima v svoji ponudbi tudi sesalec za hišne ljubljenčke, ki je revolucionarna novost na področju sesanja. Sesalnik Bosch vas sigurno ne bo razočaral, saj se bo med pestro ponudbo sigurno našel pravi za vsakogar.
  • Electrolux sesalec vas bo navdušil s svojo barvito ponudbo sesalnikov. Sesalec Electrolux je na voljo v več različnih serijah, izberete lahko na primer tudi sesalec brez vrečke. Sesalnik Electrolux je enostaven za uporabo, prav tako pa je poenostavljeno tudi odstranjevanje vrečk in čiščenje posod.
  • Philips sesalec je na voljo v različici z vrečko in s posodo. Prav gotovo vam bo sesalnik Philips všeč, saj ponuja visoko učinkovitost ob nizki porabi energije. Philips sesalnik je zasnovan za tiho delovanje in s svojim filtrirnim sistemom zajame ogromen delež delcev iz ozračja, kar zagotavlja vaš dom čist in tudi zdrav.
  • Sesalec Gorenje sodi med cenovno ugodnejše sesalnike in je resnično primeren za vsak žep. Sesalnik Gorenje vas opozori, kdaj je vrečka oz. posoda za prah polna, zato ni potrebe po nenehnem pregledovanju.

 

V naši spletni trgovini in v fizičnih poslovalnicah pa lahko najdete tudi naslednje klasične sesalnike: sesalec Beko, sesalec Bissell, sesalec Blaupunkt, sesalec Camry, sesalec Cecotec, sesalec Hoover, sesalec Rowenta, sesalec Vonhaus in sesalec Vorner. Prijazni svetovalci na oddelku malih gospodinjskih aparatov vam bodo z veseljem priskočili na pomoč, da boste izbrali najboljši sesalnik zase.

Prev
Next
Na voljo v
Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
Cached: Fri, 12 Apr 2024 18:05:49 GMT