Izbirnik
Išči
Podpora

Pomoč in naročila

01 362 60 00

[email protected]

pon.–sob.: 9.00–20.00

Reklamacije

01 309 38 18

pon.–pet.: 9.00–18.00

Primerjaj 0
Košarica 0
Prodajalec: (Big Bang)
Ogrevanje, hlajenje & kvaliteta zraka
Ogrevanje Ogrevanje Hlajenje Hlajenje Vzdrževanje zraka Vzdrževanje zraka
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Tekstilni program
Brisače Brisače
Avto kamere in dodatki
Avto kamere Avto kamere
Big Bang Izdelki Avdio & Glasbila Hi-Fi Sprejemniki / receiverji

Sprejemniki / receiverji (78)

Stereo receicerji sodobnih proizvajalcev vam bodo ob uporabi jemali dih. Vrhunsko zasnovane naprave si lahko po najugodnejših cenah naročite po spletu. Katere pa pravzaprav sploh poznamo?

Internetni radio sprejemnik

  • Internetni radio sprejemnik, tudi radijski sprejemnik ali radio sprejemnik, pretaka glasbo, ki je shranjena na strežniku, v napravo, ki je povezana z internetom, z uporabo vgrajenih brezžičnih omrežnih tehnologij ali prek brezžične potrošniške naprave, ki je povezana z napravo (npr. pametni telefon). V obeh primerih poteka dostop do glasbe preko spleta, brez shranjevanja glasbenih datotek v glavno enoto potrošniške naprave.
  • Kot lahko sklepate že iz samega imena, boste za dostop do postaj internetnega radio sprejemnika potrebovali širokopasovno povezavo. Postaje pošiljajo tok svojih oddaj na spletu, poslušalci pa ga lahko poslušajo od koder koli na svetu. Številne digitalne postaje pretakajo tudi v živo.
  • V prvih dneh internetnega radio sprejemnika smo lahko glasbo poslušali le prek računalnika. Zdaj pa ima veliko radijskih postaj DAB tudi povezavo WiFi, tako da se lahko uglasijo tudi na spletne postaje.
  • Če želite poslušati na svojem radijskem sprejemniku, je tudi to enostavno. Večina DAB/internetnih radijskih postaj bo imela gumb za "način". Pritisnite to in izberite način internetnega radia. Tam boste imeli več načinov za iskanje postaj. Iščete lahko po imenu, žanru ali celo državi.

DAB radijski sprejemnik

  • DAB radijski sprejemnik je zasnovan na digitalnem avdio oddajanju (Digital Audio Broadcasting). Poznan je tudi kot digitalni sprejemnik, DAB sprejemnik, DAB radio sprejemnik, digitalni radijski sprejemnik DAB+ ter radijski sprejemnik DAB+ in radio z visoko ločljivostjo.
  • Glavna značilnost takšnega radijskega sprejemnika je avdio oddajanje, pri katerem se analogni zvok pretvori v digitalni signal in se prenaša na dodeljeni kanal v frekvenčnem območju AM ali (bolj običajno) FM. Za obvladovanje signalov morajo imeti poslušalci torej DAB opremljen sprejemnik.

Bluetooth sprejemnik AUX

Bluetooth sprejemnik AUX se lahko priključi na vaš najljubši analogni ali digitalni stereo sistem, kar vam omogoča pošiljanje priljubljenih pesmi in podcastov iz telefona v zvočnik. Tako lahko kateri koli avdio sistem postane brezžičen in vaš stereo sistem spremeni v napravo, ki jo je mogoče nadzorovati preko Bluetooth povezave.

Stereo sprejemnik

Vsi stereo sprejemniki imajo podobno obliko: črno škatlo z gumbi, zaslon na sprednji strani in avdio/video vhode na zadnji strani. Služijo številnim namenom, vendar je glavni namen stereo sprejemnika vzeti ločene avdio in video vire (kot so gramofon, predvajalnik Blu-Ray ali kabelska omarica), ojačati njihove signale in poslati zvok na vaše zvočnike. Sprejemniki delujejo tudi kot preklopniki za te iste naprave.

DVB sprejemnik

  • DVB sprejemnik mnogi poznajo kar pod izrazom digitalna televizija. Digitalno video oddajanje (DVB) je niz standardov, ki opredeljujejo digitalno oddajanje z uporabo obstoječe satelitske, kabelske in prizemne infrastrukture.
  • V zgodnjih devetdesetih letih prejšnjega stoletja so evropski izdajatelji televizijskih programov, proizvajalci potrošniške opreme in regulativni organi ustanovili Evropsko skupino za zagon (ELG), da bi razpravljali o uvedbi digitalne televizije (DTV) po vsej Evropi. ELG je spoznal, da je treba med člani vzpostaviti medsebojno spoštovanje in zaupanje, kar je kasneje postalo znano kot projekt DVB. Danes projekt DVB sestavlja več kot 220 organizacij v več kot 29 državah po vsem svetu. Logotip DVB tako danes krasi vso digitalno opremo, skladno z DVB-jem. DVB sprejemnik je torej sprejemnik, ki omogoča ogled takšnih vsebin.
Prikaži več Prikaži manj
Nazaj na Hi-Fi
Filtriranje
Odpri vse Zapri vse
Znamka
Prikaži več Prikaži manj
Cena
-
Potrdi
Vrsta receiverja
Barva
Prikaži več Prikaži manj
Brezžična povezava
Hdmi 1.4 vhod
Povprečna ocena
Globina
Razpoložljivost
Garancija v letih
Dodatne informacije o razvrščanju izdelkov na kategorijah in v rezultatih iskanj

Izdelki na kategorijah in v rezultatih iskanj so sortirani na podlagi treh skupin (glede na pomembnost): izdelki s košarico (1), zadnji kosi (2)  in izdelki brez zaloge (3).

 

Znotraj vsake skupine se izdelki razporejajo na podlagi 'priporočenosti', ki je izračunana na podlagi naslednjih parametrov:

  • Št. prodanih kosov na spletu v zadnjih 30 dneh,
  • Št. ogledov izdelka v zadnjih 30 dneh.

Dokler ima izdelek oznako 'NOVO', se poleg zgornjih parametrov upošteva še št. Dni od objave izdelka.

Nazaj na nakupovanje
Na voljo v

Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
Prikazanih 32 od 78 izdelkov
Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.

Naložba je del ukrepov načrta, ki se financira iz mehanizma: https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/nacrt-za-okrevanje-in-odpornost