Išči

Sušilniki las (211)

Fen, ki ga izberete, zagotovo vpliva na videz vaših las. Kakovosten sušilnik za lase ne odstranjuje le vlage, temveč vam ponuja možnosti oblikovanja in naredi vaše lase gladke in prožne. Iz tega razloga sledi nekaj dejstev o fenu, ki vam bodo povedala kateri sušilec za lase izbrati.

Grelni element: ionski sušilnik za lase

Današnji sušilniki za lase so opremljeni z najsodobnejšo tehnologijo sušenja, zaradi katere je oblikovanje las preprosto – dobesedno in figurativno. Poiščite fen za lase z ioni z grelnimi elementi iz keramike. Tuljave iz keramike namreč segrejejo enakomerno in tako poskrbijo za hitro in enakomerno sušenje.

 

Ionski sušilnik za lase za nevtralizacijo pozitivnih nabojev, ki povzročajo vozlanje in izpadanje las, uporablja negativne ione, zaradi česar so lasje bolj svilnati in gladki. Še posebej učinkoviti so modeli s turmalinom, saj ta poldragi kamen oddaja celo več negativnih ionov kot običajni fen za lase z ioni. Visokokakovostni sušilniki za lase s keramičnimi in ionskimi zmogljivostmi tudi hitreje posušijo lase.

  • Odličen fen z ionizatorjem je Dyson fen. Dyson sušilec las je namreč najmočnejši in verjetno tudi najdražji tovrstni pripomoček na trgu. Dyson sušilec za lase se ponaša s kar 6-krat močnejšim motorčkom kot standarden, poskrbi pa za svetleče, mehke in  negovane lase.

Moč: izbirajte glede na vrsto las

Običajen neprofesionalen fen za lase ima moč od 1300 do 1900 vatov. Če imate debele, grobe lase, boste želeli močnejši sušilnik za lase, na primer med 1700 in 1900 vati. Za tanke lase je običajno najboljši sušilec za lase z nižjo močjo, da zmanjšate škodo med uporabo. Na splošno velja, da višja kot je moč sušilca za lase, hitreje se bodo vaši lasje posušili. Na vas je torej odločitev, če boste izbrali običajen Bosch fen, Remington fen keratin ali Dyson fen. Morda vam lahko svetuje tudi vaša denarnica.

Temperaturno območje

Odločite se za sušilnik las, ki ponuja več temperaturnih nastavitev, npr. tri možnosti sušenja/dve hitrosti in možnost hladnega sušenja, ki pomaga utrditi vašo pričesko in osuši tudi izdelke za utrjevanje pričesk, npr. lake in gele za lase. Več nastavitev, ko bo imel vaš sušilnik las, večjo prilagodljivost boste imeli za oblikovanje in sušenje. Nižje nastavitve običajno povzročijo manj poškodb las in jih je najbolje uporabiti, ko so vaši lasje vlažni, vendar ne mokri.

Nastavki za oblikovanje: fen krtača, nastavek za fen za kodre in

Če za oblikovanje las uporabljate sušilec las, se odločite za model z nastavki za oblikovanje, kot sta fen krtača in nastavek za fen za kodre. Fen krtača je res odličen pripomoček, saj ukroti ​​kodraste in valovite lase ter jih naredijo poskočne.

Čeprav lahko takšne elemente za oblikovanje kupite ločeno, se tisti, ki so zasnovani za določene sušilnike las, najbolje prilegajo in delujejo najbolje, kar vam ponuja največ možnosti oblikovanja.

Udobje

Če je mogoče, sušilnik za lase podržite v roki, da vidite, kako vam ugaja. Upoštevajte tudi skupno težo sušilnika, zlasti če pogosto uporabljate fen. Za lažje oblikovanje se odločite za lažji model, ki ga boste zlahka prijeli.

Potovanje: potovalni sušilnik za lase/mini fen/zložljiv sušilnik za lase

Če precej potujete, vam bo prav prišel potovalni sušilnik za lase. Potovalni sušilnik za lase je običajno lažji, ima lahko izvlečno vrvico ter se zloži. Posledično mu pogosto rečejo tudi mini fen ali zložljiv sušilnik za lase.

 

Zdaj, ko veste, kaj iskati pri visokokakovostnih sušilcih za lase in veste kateri sušilec za lase izbrati, si lahko izberete kakšen Big Bang fen. Prepričani smo, da se boste hitro navdušili nad različnimi možnostmi oblikovanja pričeske. Izbirate lahko med priznanimi blagovnimi znamkami, kot so Philips, Remington, Braun in Babyliss.

 
Na voljo v
Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
Cached: Wed, 17 Apr 2024 12:23:05 GMT