Išči

Igre (2664)

Igre nam lahko še tako dolgočasno popoldne prelevijo v najboljšo zabavo na svetu. Lahko jih igramo sami ali pa priredimo igralni večer, kjer svoje prijatelje povabimo na druženje v dnevno sobo ali pa računalniške igre igramo s prijatelji kar preko spleta.

V naši spletni trgovini ali fizičnih poslovalnicah po vsej Sloveniji boste našli široko paleto iger, namenjenih ljudem vseh starosti. Najbolj priljubljene med njimi so strelske igre, na voljo so tudi elementarne igre, ki ne zahtevajo ogromno igralskega predznanja, za športne navdušence so na izbiro nogometne igre, ne manjkajo pa niti igre za punce. Izberete lahko tudi vojaške igre, puzzle igre, avto igre in ski jump igre.

 

Igre pa niso več zgolj sredstvo za krajšanje časa, temveč lahko ob igranju krepimo svoje možganske celice ali pa kar mišice celega telesa. Nekatere igre za otroke so narejene na način, da morajo igralci za napredovanje na naslednji nivo veliko razmišljati in dokončati miselno zahtevne naloge. Pri določenih igrah pa ne gre le za lastno krepljenje mišic, temveč lahko med igranjem poskrbimo tudi za socialno interakcijo z drugimi. Nekatere igre so namreč ustvarjene za splet, kjer lahko s svojimi soigralci igraš v isti ekipi, za uspešno premagovanje nivojev pa je potrebna tudi dobra komunikacija med igralci.

 

Med najbolj priljubljene strelske igre definitivno spada COD Vanguard. Pri tej igri so ustvarjalci poskrbeli za pravo kinematično dogodivščino. Za Marvelove navdušence je na voljo igra Guardians of the Galaxy, ki s svojo grafiko navdahne človeka. Za prvoosebno izkušnjo pa bo najboljša izbira Hell Let Loose. Med najpriljubljenejše športne igre definitivno sodi FIFA, ki ob igranju povzroča pravo nogometno evforijo. Ena izmed najbolj ikoničnih iger zadnjih 10 let, Minecraft, vam odpre popolnoma nov svet neskončnih možnosti pri raziskovanju in ustvarjanju svojega sveta. Za vse nadobudne vrtičkarje je na voljo igra Farmville, ki s svojimi prikupnimi animacijami pritegne prav vsakogar.

Vzgojite svoje vrtnine, jih prodajte in razširite svojo farmo. Vsi željni akcije pa boste navdušeni nad zabavno igro Fortnite, ki s svojim Battle Royale stilom igranja spominja na znano serijo filmov Hunger Games in navdušuje že mnogo let. Premagajte vse nasprotnike in si priborite naziv zmagovalca Battle Royale. V kolikor ste si vedno želeli postati uspešen kmetovalec, pa vas bo navdušila igra Farming Simulator. Z zelo dodelanimi modeli traktorjev in priključkov svetovno znanih podjetij obdelujte zemljo in žanjite uspehe vašega trdega dela. Med najbolj zabavne igre vsekakor spadajo 3D svet igre in avtomobilske igre.

 

Raziskujte ta velikanski svet iger in postanite največji gamer vseh časov. Hitro po igre v Big Bang, ogromna izbira že čaka.

Prev
Next
Na voljo v
Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
Cached: Wed, 24 Apr 2024 15:01:31 GMT