VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Kuhinjski roboti (60)

Kuhinjski robot je trenutno najpopularnejši pomočnik v kuhinji! Že imate svojega? Novega najdete v Big Bang spletni trgovini in v naših poslovalnicah. 

Kaj je kuhinjski robot?

Kuhinjski robot je robotska naprava, zasnovana za pomoč pri običajnih kuhinjskih opravilih. Ti roboti lahko opravljajo delo, ki sega od priprave hrane do pomivanja posode in splošnega čiščenja. Zadnjih nekaj let pri uporabi izraza »kuhinjski robot« govorimo predvsem o mešalniku, ki nam pomaga pri kuhanju ali peki, tako da mu pogosto rečemo tudi mešalnik za testo.

Kateri kuhinjski robot kupiti?

Za vse, ki pečete redno (in veliko ljudi, ki ne), je kuhinjski mešalnik za testo vrsta izdelka, brez katerega mislite, da lahko živite, dokler ga nimate. Ko se enkrat navadiš na lastništvo, se zdi ideja, da bi se vrnili k ročnemu mešanju vsega, nora.

To pomeni, da obstajata dve glavni kategoriji potrošnikov tovrstnih izdelkov:

  • Tisti, ki prvič kupujejo mešalnik in niso prepričani, kaj v resnici iskati.
  • Tisti, ki želijo zamenjati ljubljeni mešalnik, ki je pred kratkim prenehal delovati (RIP).

Na trgu je vsako leto več mešalnikov za testo, zato smo pod drobnogled vzeli nekaj najbolj priljubljenih. Razlikujejo se predvsem po ceni in državi nastanka, tako da je nakup najbolj primernega stvar okusa posameznika.

KitchenAid kuhinjski robot

KitchenAid kuhinjski robot je zlati standard samostojnih mešalnikov. Imajo široko paleto kuhinjskih robotov, ki so na voljo v različnih velikostih in barvah, ter dokaj obsežno linijo nastavkov in dodatkov. KitchenAid kuhinjski roboti v seriji Artisan so na vrhu seznama najboljših mešalnikov za testo, in to ne le zaradi enostavne uporabe, ampak tudi zaradi splošnega videza in trpežne konstrukcije.

Kuhinjski robot Bosch

  • Bosch Mum 5

Bosch Mum 5 ali Bosch MUM5XW10 je največkrat iskan kuhinjski robot Bosch. Tujci mu včasih rečejo kar »kuhinjski stroj« in ne le samostojni mešalnik za testo, saj je dejansko vsestranski večopravilni stroj, poln funkcij, ki ne le olajšajo vsakodnevna kuhinjska opravila, ampak jih naredijo tudi bolj zabavna.

Je mešalnik za testo in multipraktik v enem, kar je na trgu precej težko najti, vendar pa je njegova najbolj oboževana funkcija vsekakor integrirana tehtnica. Ravno zaradi nje Bosch Mum 5 tudi v mednarodnem okolju dosega najboljše ocene tako za praktičnost kot tudi za vsestranskost.

 

  • Bosch Mum 9

Bosch Mum 9 je idealen pripomoček za vse, ki iščejo mešalnik, palični mešalnik in multipraktik v enem, saj ima ta kuhinjski robot ogromno nastavkov, ki omogočajo funkcionalnost vseh treh, za nameček pa tudi integrirano tehtnico in časovnik. Edina pomanjkljivost, ki jo je kdaj pa kdaj moč zaslediti v zvezi z Bosch Mum 9 je zapletena menjava nastavkov, vendar smo prepričani, da se je uporabnik s prakso hitro privadi.

Kuhinjski robot Kenwood

Kenwood Chef je mešalnik hrane, ki ga je v Veliki Britaniji leta 1950 razvil Ken Wood. Od tod torej ime za vse Kenwood kuhinjske robote. Zasnovan je bil kot en sam mešalnik s številnimi priključki, ki mu omogočajo izvajanje številnih funkcij. Chef, ki temelji na prejšnjem A200, je bil torej predstavljen leta 1950 in dosegel takojšen uspeh v Združenem kraljestvu, kjer je še danes najbolj prodajan Kenwood mešalnik. Pot je utrl tudi drugim kuhinjskim robotom Kenwood, ki so mu v osnovi vsi podobni – razlikujejo se le po funkcijah in nastavkih.

Kuhinjski robot Gorenje

Kuhinjski robot Gorenje je zagotovo prava izbira za vse, ki prisegajo na izdelke iz domačih krajev. Poleg tega, da ima vse, kar ponujajo velikani, kot sta npr. KitchenAid kuhinjski robot in kuhinjski robot Kenwood, je na voljo po precej nižji ceni, ki skupaj s številnimi funkcijami obljublja kakovosten izdelek domače zasnove.

Na voljo v
Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
Cached: Fri, 12 Apr 2024 17:36:39 GMT