Zagotovi si svojega že danes. Zgrabi ga. 

Izbirnik
Išči
Podpora

Pomoč in naročila

01 362 60 00

[email protected]

pon.–pet.: 9.00–17.00

Reklamacije

01 309 38 18

pon.–pet.: 9.00–17.00

Primerjaj 0
Košarica 0
Prodajalec: Big Bang
Ogrevanje, hlajenje & kvaliteta zraka
Ogrevanje Ogrevanje Hlajenje Hlajenje Vzdrževanje zraka Vzdrževanje zraka
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Avto kamere in dodatki
Avto kamere Avto kamere

Torbice in ovitki (14868)

Ovitki za telefon spadajo med najbolj prodajane dodatke za telefone. Kupimo jih takoj, ko si omislimo telefon, saj služijo kot odlična zaščita pred udarci in praskami, ki jim je telefon izpostavljen. V ta namen je treba izbrati ustrezne in Big Bang je tisti, ki lahko poskrbi za to.

Dejavniki, ki jih je treba upoštevati pri nakupu:

  • Zaščita

Ovitke za telefon kupujete z razlogom – da zaščitite svoj telefon. Toda tukaj je pomembno vedeti, kje najbolj potrebujete zaščito. Potrebujete dodatno zaščito na sprednji strani? Ali zaščito za hrbet telefona? Ali potrebujete etui, ki bo preprečil vdrtine na vogalih?

  • Slog

Kakšen slog ohišja se ujema z vami in vašo blagovno znamko? Iščete sijajni ali marmorni slog? Ali pa klasičen mat? Na izbiro jih je na tono.

  • Zaščita zaslona

Želite zaščititi zaslon pred praskami in prstnimi odtisi? Nekateri ovitki za telefon bodo zaščitili zaslon, drugi pa ne. Nekateri ovitki za telefone imajo ustnico, ki se dviga čez robove telefona in jih tako še dodatno ščiti, drugi pa so brez.

  • Barve

Kakšno barvo potrebujete? Si želite pastelno ali neonsko barvo? Ali potrebujete odtenke po meri, kot sta ombre in akvarel, ali bi bili zadovoljni z osnovno barvo?

 

Najboljši ovitki za telefon/najbolj priljubljeni ovitki za telefon

  • Ovitek za iphone 11 je trenutno najbolj vroča roba. Verjetno, ker je tudi telefon iphone 11 eden izmed najbolj prodajanih modelov iphonov. Ovitek za iphone 11 se nahaja v različnih barvah in je na voljo po nekoliko višji ceni, ki pa ni nič v primerjavi z novim iphone telefonom, ki bi ga morali kupiti sicer. Med bolj priljubljenimi iphone ovitki so tudi iphone x ovitek, ovitek iphone 7, ovitek za iphone 8 ter ovitek iphone 11. Nekateri pravijo celo, da so ovitki znamke iphone na splošno najboljši ovitki za telefon. To je, seveda, težko dokazati, saj običajno vsak prisega na znamko, ki jo sam uporablja.
  • Ovitki za telefon Samsung so narejeni tako, da se dobro prilegajo Samsung modelom. Med najbolj iskanimi je ovitek za Samsung a51 oziroma Samsung Galaxy a51 ovitek. Ovitek za Samsung a51 ima tik za petami tudi konkurenco in sicer ovitek za Samsung Galaxy a40, pa tudi ovitek za Samsung Galaxy a8 ter ovitek za Samsung Galaxy s9 plus.
  • Ovitki za telefon Huawei so narejeni posebno za Huawei telefone. Med najbolj priljubljenimi ovitki za telefon Huawei so ovitek za Huawei p30 lite, ovitek za Huawei p30 Pro ter Huawei Nova 5t ovitek. Ovitek Huawei je na splošno eden izmed najbolj iskanih ovitkov za telefon, kar jasno kaže na čedalje večjo priljubljenost te znamke telefonov.

 

V trgovini Big Bang se skrivajo najboljši ovitki za telefon, v ponudbi pa so ovitki za telefon različnih barv, velikosti in znamk. Izbirate lahko med poceni ovitki za telefon in tistimi dražjega cenovnega ranga, v ponudbi pa so tudi preklopni ovitki za telefon.

 

Poleg omenjenih dodatkov je eden izmed bolj priljubljenih pripomočkov tudi torbica za telefon. Še posebno veliko pozornosti pritegne torbica za pas za telefon.

Torbica za pas za telefon

Torbica za pas za telefon je torbica, ki se uporablja za prenašanje in zaščito mobilnih telefonov. Običajno uporabniku omogoča, da mobilni telefon pritrdi na pas ali na vrh hlač. Telefon se tesno prilega notranjosti torbe, ki običajno vsebuje zavihek, ki gre čez vrh in se zaskoči.

Prikaži več Prikaži manj
Nazaj na Dodatki za mobilne telefone
Filtriranje
Odpri vse Zapri vse
Znamka
Prikaži več Prikaži manj
Cena
-
Potrdi
Za znamko telefona
Prikaži več Prikaži manj
Model naprave
Prikaži več Prikaži manj
Barva
Prikaži več Prikaži manj
Način zapiranja
Nošenje
Stanje izdelka
Povprečna ocena
Razpoložljivost
Garancija v letih
Prodajalec
Prikaži več Prikaži manj
Dodatne informacije o razvrščanju izdelkov na kategorijah in v rezultatih iskanj

Izdelki na kategorijah in v rezultatih iskanj so sortirani na podlagi treh skupin (glede na pomembnost): izdelki s košarico (1), zadnji kosi (2)  in izdelki brez zaloge (3).

 

Znotraj vsake skupine se izdelki razporejajo na podlagi 'priporočenosti', ki je izračunana na podlagi naslednjih parametrov:

  • Št. prodanih kosov na spletu v zadnjih 30 dneh,
  • Št. ogledov izdelka v zadnjih 30 dneh.

Dokler ima izdelek oznako 'NOVO', se poleg zgornjih parametrov upošteva še št. Dni od objave izdelka.

Nazaj na nakupovanje
Na voljo v

Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
AVIZAR MP > Torbice in ovitki Navpicni etui za pas za pametni telefon z držalom za kartice, sponko za karabin - rjav 20629936 16,90 €