VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Karaoke sistemi (128)

Karaoke: prav nič ni bolj vznemirljivega kot glasbeni nastop – še posebej, če to počne vaš prijatelj ali družinski član! To je tudi eden od razlogov, zakaj so karaoke v sodobnem svetu tako priljubljene. Ljudem vseh okolij in ravni znanja omogoča, da stopijo na oder in ugotovijo kako je biti pod žarometi.

Priljubljenost spet raste

V zadnjih letih so risanke v slogu karaok, kot sta Rock Band in Sing It, ponovno vzbudile zanimanje za domače karaoke. Če zanimajo tudi vas, vendar niste prepričani, kakšno opremo potrebujete, ste prišli na pravo mesto. Big Bang ima različne izdelke, ki jih lahko uporabite za vaše sanjske karaoke.

Osnove karaok

So stvari, ki jih potrebuje vsak KJ (Karaoke Jockey), ne glede na to, ali gostite goste doma ali v lokalu. Potrebovali boste dobro zveneč, vzdržljiv karaoke mikrofon (brezžični mikrofon za karaoke je še posebno priporočljiv), vsaj en PA karaoke zvočnik, programsko opremo za karaoke in zaslon, na katerem izvajalec bere besedilo.

Mikrofon za karaoke

Zanesljiv mikrofon za karaoke je vsekakor obvezen. Zveneti mora dobro in biti sposoben delovati tudi po tem, ko preveč vnet izvajalec ob odhodu z odra mikrofon dobesedno spusti na tla.

Klasičen mikrofon za karaoke proizvajalcev Manta, Muse, Blaupunkt, Panasonic, Sony in Sennheiser je izdelan tako, da vzdrži vseživljenjsko uporabo in vas stane zelo malo – ne glede na to katerega izberete. Še posebno velja pogledati, če imajo omenjene znamke morda brezžični mikrofon za karaoke, saj se boste lahko tako izognili nerodnemu spotikanju čez kabel ter se med petjem še bolj sprostili.

Karaoke zvočnik in karaoke sistemi

Karaoke zvočnik PA je prava izbira, če želite glasbo občinstvu predvajati na kar najbolj kakovosten način. Če želite nastopati v stereo načinu, vam priporočamo, da kupite par zvočnikov, sicer pa bi moral zadoščati že nakup enega dobrega karaoke zvočnika.

Nekateri najbolj prodajani PA karaoke sistemi na trgu, kot je karaoke zvočnik Manta, so za oboževalce karaok prava poslastica. Karaoke zvočnik Manta namreč združuje izjemno moč in kristalno čist zvok. Najboljše od vsega pa je, da se z elegantnim dizajnom zlije v ozadje za neopazno postavitev. Če bi karaoke torej radi izkusili v vsej njihovi veličini, bodo karaoke sistemi prava izbira, ne glede na to, če boste posegli po karaoke zvočniku Manta ali pa vam bo bolj všeč Xplore karaoke sistem ali kaj podobnega. Zadnje čase je čedalje bolj priljubljen tudi karaoke sistem za otroke, tako da mu velja nameniti pozornost.

Aplikacije in programska oprema za karaoke

Brez glasbe ne morete narediti karaok! Čeprav Big Bang trenutno morda nima specializirane programske opreme za karaoke, vsekakor imamo priporočila! Morda vas bodo zanimale aplikacije za pametne telefone/tablice, kot sta Soulo Karaoke ali Red Karaoke. Na voljo so v trgovinah z aplikacijami Apple in Android in ponujajo širok izbor pesmi. Če iščete preprost in brezplačen način za predvajanje karaoke skladb, pa se lahko vedno obrnete tudi na YouTube.

Zasloni

Karaoke ne bi bile karaoke, če z zaslona ne bi mogli prebrati besedila! Za prikaz besedil lahko, glede na vaše potrebe, uporabite tablico ali pametni telefon. Če pa iščete nekaj malo večjega, Big Bang ponuja zaslonske monitorje, ki ustrezajo vsaki denarnici.

 
Cached: Fri, 23 Feb 2024 22:25:36 GMT