Izbirnik
Išči
Podpora

Pomoč in naročila

01 362 60 00

[email protected]

pon.–sob.: 9.00–20.00

Reklamacije

01 309 38 18

pon.–pet.: 9.00–18.00

Primerjaj 0
Košarica 0
Prodajalec: (Big Bang)
Ogrevanje, hlajenje & kvaliteta zraka
Ogrevanje Ogrevanje Hlajenje Hlajenje Vzdrževanje zraka Vzdrževanje zraka
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Tekstilni program
Brisače Brisače
Avto kamere in dodatki
Avto kamere Avto kamere

Stacionarni telefoni (30)

Stacionarni telefon zvoni. Kliče ali naša mami ali prodajalec sesalnikov, vzglavnikov ali česa drugega. Ga sploh še rabimo? Da, stacionarni telefon namreč spet prihaja nazaj v modo! Preverite zakaj bi ga bilo dobro kupiti, če ga še nimate!

Telefoni so bistvene komunikacijske naprave v domu. Nekatera gospodinjstva so se odločila le za komunikacijo prek mobilnih telefonov in tako imenovanega domačega telefona ali stacionarnega telefona sploh ne uporabljajo več. Vendar pa je v nekaterih domovih stacionarni telefon še kako potreben. Ko ga izbirate tudi zase, upoštevajte naslednje vrste in funkcije.

Domači telefon: vrste

 Prenosni stacionarni telefon

Če ste vedno na poti, boste morda potrebovali prenosni stacionarni telefon. Prenosni stacionarni telefon namreč ponuja prenosljivost in vsestranskost.

Stacionarni vrvični telefon

Če potrebujete samo osnovni telefon, vam bo stacionarni vrvični telefon ponudil najboljšo vrednost. Povezani so z vrvico, so cenovno dostopni in enostavni za uporabo.

Stacionarni vrvični telefon je odlična izbira, če vas ne moti, da medtem ko klepetate ostanete na enem mestu – in če se počutite starošolski, se lahko celo odločite za takšnega z vrtljivo številčnico!

Če ima vaš dom več kot eno nadstropje, lahko za dodatno udobje razmislite o dvojnem stacionarnem vrvičnem telefonu.

 Analogni ali digitalni?

Ko se odločite, katera vrsta telefona bo najbolj ustrezala vašim potrebam, boste morali izbrati med digitalnimi ali analognimi formati signala. Analogni domači telefon je cenejši, vendar se začne jasnost signala zmanjševati takoj, ko se analogna telefonska slušalka odmakne dlje od svoje osnove. Digitalni domači telefon zveni bolje, njegov signal potuje dlje in je bolj varen, ker zunanji radijski skenerji le redko zajamejo njegov signal.

Glavne lastnosti stacionarnega telefona

Telefonski odzivnik – telefon s tajnico

Telefoni so na voljo z odzivniki ali brez njih. Če ste pogosto zunaj ali vodite majhno podjetje, kjer je vsak klic pomemben, je telefon z odzivnikom nujen.

 Dvolinijski telefoni

Če imate domačo pisarno, modem, faks ali najstnika, ki je vedno na telefonu, boste morda potrebovali telefon z dvema linijama.

ID klicatelja

Večina proizvajalcev in telefonskih podjetij na zaslonu telefona navede dohodno ime in številko klicatelja. Poleg tega vam nekatera telefonska podjetja omogočajo, da svoj telefon prek USB vhoda povežete z računalnikom in prenesete sliko, ki jo želite povezati s telefonsko številko, ali pa kontaktne podatke postavite na TV zaslon.

Več slušalk

Ko se odločate za telefon, določite, koliko telefonskih vtičnic mu bo na voljo. Če imate velik bivalni prostor in, ko govorite po telefonu, ne želite biti vezani na eno lokacijo, lahko na najbolj obiskana mesta vašega doma postavite več slušalk.

Prednosti stacionarnega telefona:

  • Zagotavlja zanesljivo komunikacijo na številko 112 in 113
  • Zagotavlja vrhunsko kakovost in jasnost zvoka
  • Deluje tudi med izpadom električne energije
  • Ni treba polniti njegove baterije
  • Omogoča neomejene lokalne klice
  • Vanj ni mogoče vdreti.

 

Big Bang stacionarni telefoni združujejo različne vrste telefonov z raznovrstnimi funkcijami, tako da boste zagotovo našli takšnega, ki vam najbolj ustreza, pa če je to stacionarni vrvični telefon, prenosni stacionarni telefon, telefon s tajnico ali retro model, ki bo služil kot lep dodatek za popestritev vašega doma.

Prikaži več Prikaži manj
Nazaj na Stacionarna telefonija
Filtriranje
Odpri vse Zapri vse
Znamka
Cena
-
Potrdi
Vrsta stacionarnega telefona
Digitalni zaslon
Povprečna ocena
Diagonala zaslona
Barva
Globina
Razpoložljivost
Garancija v letih
Dodatne informacije o razvrščanju izdelkov na kategorijah in v rezultatih iskanj

Izdelki na kategorijah in v rezultatih iskanj so sortirani na podlagi treh skupin (glede na pomembnost): izdelki s košarico (1), zadnji kosi (2)  in izdelki brez zaloge (3).

 

Znotraj vsake skupine se izdelki razporejajo na podlagi 'priporočenosti', ki je izračunana na podlagi naslednjih parametrov:

  • Št. prodanih kosov na spletu v zadnjih 30 dneh,
  • Št. ogledov izdelka v zadnjih 30 dneh.

Dokler ima izdelek oznako 'NOVO', se poleg zgornjih parametrov upošteva še št. Dni od objave izdelka.

Nazaj na nakupovanje
Na voljo v

Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
Prikazanih 30 od 30 izdelkov
Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.

Naložba je del ukrepov načrta, ki se financira iz mehanizma: https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/nacrt-za-okrevanje-in-odpornost