Išči

Glasbeni stolpi (68)

Glasbeni stolpi so lahko izjemno lepo darilo za ljubitelje glasbe. Velika izbira na spletu, kjer boste kupili stolp vrhunskih proizvajalcev po najugodnejši ceni. 

Glasbeni stolp vključuje dva zvočnika, saj ima večina posnetkov dva ločena različna kanala, ljudje pa (povečini) dve ušesi. Ko poslušate glasbeni stolp, posneta glasba tako zveni bolj kot nastop v živo in to je občutek, ki ga ne morate dobiti le z uporabo enega brezžičnega zvočnika.

Večina glasbenih stolpov je sestavljena iz naslednjih treh stvari:

  • Stereo sprejemnika ali ojačevalnika
  • Usklajenega para zvočnikov
  • Vsaj enega vira glasbe

 

Če ste običajen poslušalec, imate majhno sobo ali imate omejen proračun, pa bi vseeno radi uživali v dobri glasbi, je glasbeni stolp vsekakor prava izbira. Zagotavlja vse, kar potrebujete (vključno z ojačevalnikom, radijskim sprejemnikom, sprejemnikom in zvočniki) za poslušanje glasbe.

Dodatne funkcije lahko vključujejo vgrajen CD predvajalnik, dodatne vhode za povezavo ene ali več zunanjih izvornih naprav in Bluetooth za brezžično pretakanje glasbe iz pametnega telefona v sistem. Na voljo je tudi internetni glasbeni stolp, ki vam bo omogočil poslušanje vaše najljubše radijske postaje, pa tudi če je vaše omrežje sicer ne lovi.

 

Če želite močan glasbeni stolp, vendar vas skrbi, da morda ne boste imeli prostora za namestitev, poiščite modele z nastavljivo usmerjenostjo. To vam bo omogočilo, da ga postavite na bok ali hrbet.

Si predstavljate, da ste glasbena zvezda? Če je tako, poiščite glasbeni stolp z vhodom za mikrofon, ki vam bo omogočil, da svoj stolp spremenite v svojo osebno napravo za karaoke.

Številni glasbeni stolpi imajo tudi svetlo obarvane luči, vgrajene v osrednji del. Te lahko nastavite tako, da utripajo ob glasbi in tako ustvarite popolno vzdušje.

Mini glasbeni stolp

Mini glasbeni stolp je idealen za tiste, ki imajo malo prostora. Mini glasbeni stolp je namreč kompakten, enostaven za uporabo in sposoben zagotoviti veliko zvočne moči za vsakodnevno uporabo, zato vam lahko pomaga kar najbolje izkoristiti vašo glasbeno zbirko.

Številni mini glasbeni stolpi imajo vgrajeno postajo za iPod ali USB vhod. To pomeni, da lahko svojo napravo polnite (kjer je primerno), medtem ko nemoteno uživate v predvajanju prek zvočnikov.

 

Če poslušate radio, poiščite modele s tehnologijo DAB+ (glasbeni stolp DAB+), prednastavitvijo več postaj in funkcijami, kot je samodejno iskanje. Če ste avdiofil, boste morda želeli razmisliti o mini glasbenem stolpu z nastavljivimi zvočnimi nastavitvami. Takšna funkcionalnost vam bo omogočila optimizacijo zvoka, tako da boste dobili popolno količino nizkih in visokih tonov.

Dodatne funkcije

Glasbeni stolpi so na voljo s široko paleto funkcij. Boljša tehnologija v sistemu bo verjetno povečala stroške, zato se vedno vnaprej odločite, katere funkcije, če sploh obstajajo, boste verjetno uporabljali. Med najbolj iskanje spadajo:

  • Music Enhancer: Ime te vrste funkcije se med znamkami razlikuje. Če ga omogočite, lahko poskrbite za začasno povečanje glasnosti ali nizkih tonov za močnejši in globlji zvok.
  • Bluetooth: uporabnikom omogoča brezžično pretakanje glasbe iz seznanjenih naprav prek Hi-Fi zvočnikov.
  • DJ učinki: Te funkcije se razlikujejo tudi pri različnih proizvajalcih. Segajo od bledenja ene pesmi v drugo do uporabe glasbenih učinkov pri predvajanju. Namenjeni so predvsem izboljšanju vzdušja in zabavi.

 

Dober glasbeni stolp je stvar posameznika. Medtem, ko večino prepričata glasbeni stolp Sony in glasbeni stolp Pioneer, pa jima zadnje čase za petami kar močno sledi tudi glasbeni stolp Blaupunkt in Philips glasbeni stolp. Pred nakupom se vsekakor odločite, če boste napravo uporabljali kot internetni glasbeni stolp, za karaoke ali za običajno predvajanje glasbe in šele nato pobrskajte med stolpi, da boste vedeli kaj iščete.

Na voljo v
Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
Cached: Wed, 24 Apr 2024 15:45:37 GMT