Išči

Zvočniki in slušalke za vsaka ušesa

Si želiš izkusiti nepozabno zvočno doživetje? Preveri pestro ponudbo brezžičnih slušalk, prenosnih zvočnikov, karaoke zvočnikov in še mnogo več zvočnih naprav od priznanih blagovnih znamk JBL, Marshall in Bose. UAAAAAU! Katere bi pa ti izbral?

 

Oglej si vso ponudbo

Aktualna ponudba

Nakupuj po kategoriji slušalk

Odpravljanje šumov s slušalkami Sony
Odpravljanje šumov s slušalkami Sony

Sony je znan po svoji vodilnosti in nič kaj drugače ni pri slušalkah serije WH1000, ki vsebujejo vodilno tehnologijo odpravljanja šumov s katero lahko uživaš v manj hrupnem in bolj čistem zvoku, ki personalizira tvojo izkušnjo. Vrhunski dizajn primeren za vsakodnevno udobje, Sony s svojo tehnologijo odpravlja šum v realnem času, kar uporabniku omogoča, da odmisli zvoke iz okolja in se prepusti zvoku svojega najljubšega hita. 

 

Izberi svoje

Bose in njegova tehnologija SoundTouch
Bose in njegova tehnologija SoundTouch

Vsi, ki imamo radi glasbo si želimo, da so naše najljubše glasbene uspešnice z nami na vsakem koraku. Tako je Bose razvil svojo lastno tehnologijo brezžičnega pretakanja glasbe pod blagovno znamko SoundTouch. Tako bo s pomočjo domačega Wi-Fi omrežja pretok glasbe mogoč po vseh prostorih tvojega doma. SoundTouch tehnologija omogoča zelo enostaven brezžični dostop do spletnih radijskih postaj, spletnih ponudnikov glasbenih vsebin (kot sta npr. Deezer ali Spotify) ali do glasbe shranjene na tvojem računalniku. 

 

Preveri ponudbo

 

Kateri zvočnik je pravi zate?

Priredi zabavo z JBL
Priredi zabavo z JBL

Praznujte svoje najlepše trenutke ob glasbi. JBL poskrbi za pravo zabavo kjerkoli ste. JBL Boombox ima močan zvok, globok bas in drzen dizajn, ki ga zaradi odpornosti na prah in vodo lahko preneseš kamorkoli. Se z družbo ne morete odločiti katero seznam glasbe bi predvajali? Na Boombox lahko povežete kar dva telefona hkrati in izmenično predvajate svojo najljubšo glasbo. Povezljiv je tudi z drugimi JBL zvočniki za še večjo zabavo in bogat zvočni spekter. 

 

Klik za ponudbo

Svetovno znani Marshall
Svetovno znani Marshall

Tisti, na katerega prisegajo številni slavni glasbeniki. Iz legendarnega ojačevalca so z vrhunsko tehnologijo obogatili svoj nabor izdelkov. Slušalke in zvočniki, ki so danes prepoznani po svojem ikoničnem retro videzu in visoki kvaliteti zvoka, so postali ne samo izvor za poslušanje dobre glasbe, vendar tudi stilski okras marsikaterega doma. 

 

Naroči zdaj

Povezljivost z zvočniki Sonos
Povezljivost z zvočniki Sonos

Ustvari svoj popolni zvočni sistem z zvočniki Sonos! Kupi set zvočnikov, jih postavi v različne sobe in jih poveži med sabo za celovito zvočno doživetje. Vse skupaj lahko nadzorujete in preprosto upravljaš preko aplikacije iz kater koli sobe. Brskaj po glasbi, radiu, podcastih in zvočnih knjigah. Prilagodiš lahko hitrost, nastaviš alarm, združuješ zvočnike za sinhronizirano predvajanje in še mnogo več. 

 

Preveri ponudbo

Gramofoni in glasbeni stolpi
Gramofoni in glasbeni stolpi

Klasika vedno paše kajne? Gramofoni v resnici nikoli niso nehali biti v trendu, ravno obratno! Svojo tehnologijo so izboljšali in sedaj lahko dobre stare hite, poslušate v izboljšani verziji pa še vedno na nostalgičen način. Pri nas ponujamo več kot 60 različnih gramofonov. Za prave ljubitelje glasbe pa ponujamo tudi različne blagovne znamke glasbenih stolpov, s katerimi doživiš glasbo kot na koncertu v živo.

 

Izberi klasiko

Cached: Wed, 17 Apr 2024 12:42:25 GMT