VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Prenosni zvočniki (273)

Prenosni zvočnik je zelo priročen način za poslušanje glasbe. Vse več glasbe se namreč shranjuje na mobilnih telefonih ali drugih napravah, ki imajo Bluetooth, tako da je poslušanje preko njih enostavno, le pravi prenosni zvočnik morate izbrati.

Prenosni Bluetooth zvočnik

Z uporabo prenosnega Bluetooth zvočnika je glasbo iz teh majhnih prenosnih naprav mogoče poslušati pri razumni glasnosti in brez uporabe slušalk. Kontrole na prenosnem Bluetooth zvočniku so običajno sestavljene iz stikala za vklop/izklop, gumbov za nadzor glasnosti, gumba za seznanjanje in indikatorja, v nekaterih primerih pa je lahko na voljo NFC za lažje seznanjanje z napravo.

Kako izbrati najboljši prenosni Bluetooth zvočnik?

Pri izbiri najboljšega prenosnega Bluetooth zvočnika za nakup je najbolj pomembno, da se natančno odločite, za kaj ga želite uporabiti. Nekateri zvočniki so lahko za domačo uporabo - drugi so lahko za zunaj, za prikazovanje, itd.

Med najbolj priljubljene zvočnike spadajo:

Mini prenosni zvočnik

Kot že ime pove, mini prenosni zvočnik ne spada ravno med velikane. Ker je tako majhen, ga je s seboj preprosto vzeti na kolo, na plažo ali na izlet. Mini prenosni zvočnik, se razen pri velikosti, ne razlikuje veliko od drugih prenosnih zvočnikov. Ker je manjši, je manjša tudi njegova baterija, kar vpliva na čas poslušanja, majhnost mini prenosnega zvočnika pa prispeva tudi k nekoliko slabšemu zvoku. Tako kot drugi prenosni zvočniki, pa sicer tudi mini prenosni zvočnik uporablja povezavo Bluetooth za zagotavljanje povezave med glasbenim virom in zvočnikom.

Prenosni zvočnik z mikrofonom

Verjetno mislitr, da se lahko kateri koli Bluetooth prenosni zvočnik uporablja kot brezžični zvočnik. Konec koncev je glavni namen telefona opravljati telefonske klice, glavni namen zvočnika Bluetooth pa je okrepiti zvok iz vašega telefona. Toda iz nekega razloga velika večina Bluetooth prenosnih zvočnikov nima vgrajenih mikrofonov. Brez mikrofonov pa jih ni mogoče uporabljati kot brezžične zvočnike. Zelo znan prenosni zvočnik z mikrofonom je prenosni zvočnik JBL.

Prenosni zvočnik JBL

Najbolj poznan in iskan prenosni zvočnik JBL je JBL prenosni zvočnik Boombox. Se spomnite, ko ste na rami nosili boombox, da bi vsem pokazali tiste nenavadne ritme na radiu? Ne? Če ste premladi, da bi se spomnili, morda vseeno veste, da so bili boomboxi med najbolj kul stvarmi, ki si jih lahko imel v 90. letih. Dandanes se je moda drastično spremenila, a nekaj proizvajalcev, kot je JBL, želi vrniti tisto starošolsko vzdušje in z JBL prenosnim zvočnikom Boombox jim je to zagotovo uspelo. Zvočnik Bluetooth podjetja JBL Boombox ima vgrajen ročaj, ki je zasnovan tako, da lahko počiva na vaših ramenih. Precej kul, kajne? JBL prenosni zvočnik Boombox je izjemno glasen, nizkotonski (če želite), zveni odlično pri vseh glasnostih in ga je kljub njegovi 6-kilogramski teži enostavno prenašati. Po potrebi lahko služi tudi kot power bank. Je pa tudi drag in precej težak ter okoren za prenašanje.

Bose prenosni zvočnik

Prenosni avdio izdelki, ki jih prodaja Bose Corporation, so znani kot modeli SoundLink, včasih pa določen model zaznamo tudi pod imenom Bose prenosni zvočnik. Bose prenosni zvočnik je brezžični sistemi zvočnikov, ki se napaja s pomočjo baterije in predvaja zvok prek brezžične povezave iz ločene izvorne naprave (kot je računalnik ali pametni telefon). Večina modelov za komunikacijo z izvorno napravo uporablja Bluetooth.

Prev
Next
Na voljo v
Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
Cached: Thu, 30 May 2024 23:06:56 GMT