VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Sušilni stroji (82)

Je tudi vam obešanje, pobiranje in likanje perila dolgotrajen proces? Sušilni stroj je prava rešitev! Kakovostni sušilni stroji priznanih blagovnih znamk vas čakajo v naši spletni trgovini po ugodnih cenah.


Sušilni stroj nam lahko zelo olajša naše gospodinjske obveznosti. Včasih je v naših domovih perilo težko naravno posušiti, ker nam proces vzame veliko prostora in predvsem časa, za povrh vsega pa v naše stanovanje prinaša neprijeten občutek vlažnega zraka. Zato so sušilni stroji senzacionalna inovacija, saj lahko na relativno majhnem prostoru in v kratkem času posušimo svoje perilo, ki je nato pripravljeno za takojšnjo ponovno uporabo.


Kako izbrati najboljši sušilni stroj, ki bo zadovoljil naše potrebe?

 1. V kolikor imate v stanovanju stisko s prostorom, bodo ozki sušilni stroji dodobra filtrirali vašo izbiro.
 2. Izberete lahko tudi kondenzacijski sušilni stroj, ki je enostaven za namestitev, saj zanj potrebujete le vtičnico. Kot že ime pove, vlažen zrak pri tej vrsti sušilnih strojev kondenzira, tj. se ohladi in odvede v za to namenjeno posodo.
 3. Na trgu pa najdete tudi sušilni stroj s toplotno črpalko, ki pa je povrh vsega še zelo energijsko varčen, zaradi svoje tehnologije pa lahko v njem posušite tudi bolj občutljivo perilo.
 4. Pri nakupu pa bodite pozorni tudi na energijski razred sušilnega stroja, da sušilni stroj ne bo preveč obremenil vašega električnega omrežja.


Pri izbiri sušilnega stroja pa je zelo pomembna tudi blagovna znamka:

 • Sušilni stroj Gorenje je najboljša izbira za vas, v kolikor si želite sušilnega stroja z zelo visokim energijskim razredom. Gorenje sušilni stroj se lahko pohvali z različnimi tehnologijami sušenja, ki se prilagajajo vrsti in vlažnosti perila. Slovensko podjetje z bogato tradicijo poskrbi, da bo vaša izkušnja sušenja še prijetnejša.
 • Sušilni stroj Beko vas bo navdušil s pestro izbiro različnih sušilnih strojev. Beko sušilni stroj se poslužuje različnih tehnologij sušenja, kot na primer protialergijsko sušenje, sušenje s funkcijo proti mečkanju oblačil in sušenje, namenjeno za srajce.
 • Sušilni stroj Bosch bo poskrbel, da bodo vaša oblačila ob sušenju pravilno negovana. Bosch sušilni stroj lahko izberete v različnih serijah in kapacitetah sušilnega prostora.
 • V kolikor bi izbrali Miele sušilni stroj, ste dobrodošli v naše fizične poslovalnice po vsej Sloveniji, kjer vam bodo naši prijazni svetovalci pomagali pri izbiri pravega aparata za vas.
 • AEG sušilni stroj bo s svojim značilnim videzom estetsko dopolnil vaše prostore. Prednost AEG sušilnih strojev je edinstveni filtrirnim sistem, ki pa vsebuje le en filter, ki ga zlahka dosežete in očistite. Ostali običajni sušilni stroji imajo po več filtrov, zato je čiščenje lahko oteženo in zamudno.
 • Samsung sušilni stroj ne bo pustil ravnodušnega niti najbolj zahtevnega uporabnika. Sušilni stroj Samsung lahko namreč upravljate preko umetne inteligence, pri Samsungu pa se lahko pohvalijo tudi z različnimi tehnologijami, ki bodo poskrbele za idealno nego vašega perilo med sušenjem.


V naši spletni trgovini pa lahko najdete tudi:

 •  Asko sušilni stroj,
 •  Candy sušilni stroj,
 •  Electrolux sušilni stroj,
 •  Hoover sušilni stroj in
 •  Tesla sušilni stroj.


Poskrbimo tudi za dostavo na dom, odvoz starega aparat in vnos novega sušilnega stroja. V kolikor ste še vedno v dilemi, kateri sušilni stroj izbrati, brez zadržkov kontaktirajte naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.

Prev
Next
  Na voljo v
  Filtriranje
  Razvrščanje izdelkov
  Razvrščanje izdelkov
  Cached: Fri, 12 Apr 2024 18:01:22 GMT