VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Vgradni aparati bele tehnike

Vgradni aparati bele tehnike na zalogi! Klikni in preveri širok nabor vgradnih naprav. Pečice, plošče in drugi produkti priznanih blagovnih znamk po UAAAAU cenah. Kupi zdaj in opremi stanovanje po svoje. 

 

Oglej si več →

Prodajni hiti

Aktualna ponudba

Kategorije plošč

"Like a Bosch plošče"
"Like a Bosch plošče"

kuhajte s kuhalno ploščo Bosch, kot pravi šefi. Ne glede na to ali izbereš klasično ploščo, indukcijo ali plinsko kuhalno ploščo, pri Boschu ne morate zgrešiti. Vse je odvisno od vaših kuhalnih navad. Če želiš izbrati nekaj vmes, izberite njihovo steklokeramično ploščo, ki je od indukcijske cenovno dostopnejša in lažja za čistiti v primerjavi s plinsko. Če veliko kuhaš vedno izberi varčno Bosch kuhalno ploščo, z večjim številom gorilnikov.

 

Bosch plošče

Za vsak slog kuhanja: Gorenje
Za vsak slog kuhanja: Gorenje

Indukcijske plošče Gorenje so namenjene prav vsakemu stilu kuhanja. Primerne so tako za pripravo preproste hrane, kot tudi za tiste najzahtevnejše gurmanske mojstrovine. Ekskluzivno pri nas ponujamo indukcijsko ploščo Gorenje IT43SC7 z dvema pojema, ki ju lahko povežete in sočasno pripravljate v veliki posodi večje kose hrane. Plošča ima tudi možnost timerja, za takrat ko že vnaprej veste, koliko časa neka jed potrebuje za pripravo. Funkcija StopGo v trenutku ustavi delovanje vseh kuhalnih površin, hkrati pa se vse nastavitve shranijo. S funkcijo StopGo bo odslej vaše kuhanje pod nadzorom, tudi v primeru, ko ga morate iz kakršnegakoli razloga nenadoma prekiniti.

 

Naprave Gorenje

Kategorije pečic

»ASKO Celsius°Cooking™ za odlične rezultate
»ASKO Celsius°Cooking™ za odlične rezultate

Sistem ASKO Celsius°Cooking™  vam omogoča natančen tehnični nadzor nad kuhanjem in pomaga do popolnosti pri vsaki jedi. Zdaj lahko z novo stopnjo natančnosti spreminjate, nastavljate in spremljate temperaturo ter časovno razporeditev jedi, ki jih kuhate na indukcijski plošči. S povezano ponvijo, sondo in kuhalno ploščo bo kuhanje na indukcijski kuhalni plošči hkrati postalo užitek in praktična izkušnja natančno uglašene kulinarične pustolovščine!«

 

ASKO plošče

Pečice Elcetrolux
Pečice Elcetrolux

Pečice Electrolux zagotavljajo, da boste dosegli vedno najboljše rezultate. Ponujajo veli različnih funkcij in programov, kjer lahko nastaviš pečico na podlagi hrane, ki jo želiš pripraviti. Uporabljajo tudi funkcijo SurroundCook, ki poskrbi za enakomerno segrevanje pečice z vročim zrakom. Znani so tudi po svojih parnih pečicah. 

 

Electrolux pečice

Nov način kuhanja z AEG
Nov način kuhanja z AEG

Preizkusi nov način kuhanja s pečicami AEG, ki vsebujejo nov konvekcijski sistem imenovan HotAir, ki zagotavlja enakomerno kroženje vročega zraka v notranjosti pečice. Rezultat tega je, da se pečica hitreje segreje, temperature pečenja pa lahko zmanjšate za do 20 %. Imajo tudi LCD-prikazovalnik z upravljanjem na dotik pri tej pečici poskrbi, da imate čas, način in temperaturo za pripravo hrane na dosegu roke, hkrati pa lahko dostopate do programiranih receptov. Predvsem pa je pomemben tudi njihov najboljši energetski razred A+.

 

Pečice AEG

Pečice Beko
Pečice Beko

Pečice Beko so zelo prostorne, tako da v njej lahko pripraviš pojedino za celo družino. Priporočamo vgradno pečico Beko BIM25300XP, ki vsebuje 8 programov peke, hladni ventilator, elektronsko upravljanje in še veliko več! Uporablja tudi Pirolitični samočistilni sistem, ki zagotavlja popolno čiščenje težko dostopnih delov notranjosti. Izbiraš lahko med več različnimi programi čiščenja, kjer se pečica v tem času segreje do kar 480°C in s tem umazanijo pretvori v prah, ki ga nato samo z vlažno krpo obrišete. Čisto enostavno kajne?

 

Pečice Beko

Kako izbrati ploščo?
Kako izbrati ploščo?

Izbira kuhinjske plošče je za vaše kuharske mojstrovine izredno pomembna. Kakšna pa je med njimi sploh razlika? 

Indukcijska plošča je primerna zate, če iščeš najhitrejši in hkrati najučinkovitejši način priprave hrane. 

Steklokeramična plošča, je zate, če si želiš preizkusiti v sodobnem kuhanju, ampak ne želiš zamenjati celotne svoje posode.

Plinska kuhalno ploščo pa ti priporočamo, če obožuješ naravno in natančno kuhanje. Obstajajo pa seveda tudi kombinirane plošče, kjer lahko preizkusiš oboje. 

Parna pečica in pečica s pirolizo
Parna pečica in pečica s pirolizo

Pi izbiri pečice pa so poleg prostornine in varčnosti seveda pomembne tudi njene funkcije. Parne pečice spodbujajo zdrav način priprave hrane, saj s pomočjo pare ohranjajo hranila v hrani. Vonji in okusi se pri parni pečici ne mešajo med sabo, zato lahko hkrati pečemo glavno jed in sladico. Primerna je tudi za pogrevanje hrane. 

Čiščenje pečice je opravilo, ki bi se ga vsi radi izognili. In to sedaj lahko narediš! No, delno lahko to prepustiš kar pečici sami. Pečice s pirolizo  so opremljene s programom čiščenja, ki s pomočjo visokih temperatur, do kar 480°C in s tem zažge ostanke hrane in maščobe. Po koncu pečico samo obrišemo z vlažno krpo. 

Cached: Sun, 21 Jul 2024 21:58:40 GMT