Išči

Razvlažilniki (47)

Vrhunski razvlažilniki zraka poskrbijo za boljše počutje, boljši zrak v prostoru in boljše zdravje. Najbolj priljubljene najdete tudi v Big Bang spletni trgovini.

Razvlažilec zraka je naprava z vgrajeno tehnologijo, ki nase veže vlago iz okolice. Prevelika vlaga v notranjih prostorih lahko povzroči neprijeten občutek v našem telesu, v skrajnih primerih pa je lahko celo zelo škodljiva za naše zdravje. Razvlažilnik zraka nam odvaja odvečno vlago iz zraka, ki nato kondenzira v za to namenjeni posodi. 

 

Težko je reči, kateri je najboljši razvlažilnik zraka, se pa razvlažilci zraka med seboj razlikujejo predvsem po moči razvlaževanja in kapaciteti rezervoarja. Uporabimo jih lahko ne le za razvlaževanje zraka v prostoru, temveč lahko posledično pripomorejo tudi k hitrejšemu sušenju našega perila. Razvlažilci pa se ločijo tudi po blagovni znamki. 

Kateri razvlažilec zraka torej izbrati? 

  • Gorenje razvlažilnik je lahko dobra izbira, saj ima kapaciteto razvlaževanja do 20 L na dan, njegov pametni indikator pa zazna, kdaj je posoda s kondenzatom polna, in avtomatsko izklopi njegovo delovanje. Gorenje razvlažilnik zraka s svojim kompaktnim dizajnom ne bo zavzel preveč prostora v vašem stanovanju, z nameščenimi koleščki pa ga boste zlahka premikali iz prostora v prostor. 
  • Cecotec razvlažilnik vas bo navdušil s svojim tihim delovanjem, za lažjo orientacijo pa na LED zaslonu prikazuje tudi vrednost temperature in odstotek vlažnosti v trenutni okolici. Med svojimi programi ima omogočen tudi način sušenja oblačil, kar vam bo omogočilo, da hkrati v enakem času posušite več perila. 
  • Blaupunkt razvlažilnik ima poleg funkcije razvlaževanja vgrajen še zračni filter za čiščenje zraka. S svojim velikim rezervoarjem poskrbi, da je potrebno izprazniti posodo le nekajkrat dnevno ob maksimalni moči sušenja. 
  • Qlima razvlažilnik zraka ima omogočeno stalno drenažo, kar pomeni, da vam ni potrebno izpraznjevati polnilne posode. Qlima D620 ima vgrajene tudi protiprašne in protibakterijske filtre za zrak, dodano pa je tudi aktivno oglje, ki poskrbi za prijeten vonj prečiščenega zraka. Vsekakor pa vas bo osupnil s svojo tihostjo. 
  • Stadler Form razvlažilnik bo navdušil tudi najbolj zahtevne uporabnike, saj za svoje delovanje uporablja kompresor. Vgrajeno ima tudi funkcijo proti zmrzovanju, s pomočjo zunanjega higrometra pa lahko enostavno nastavite željeno vlažnost v prostoru. 
  • Adler razvlažilnik dobro deluje pri sušenju kleti in garaž, dobro pa se obnese tudi v primeru poplav. Ob redni uporabi pa zniža tveganje za prisotnost plesni in glivic, ki lahko ogrozijo zdravje. Tudi ta razvlažilec samodejno zazna, kdaj je rezervoar poln, in se avtomatsko izklopi. 

V kolikor potrebujete razvlažilec vlage za vaše prostore, boste v naboru vseh sigurno našli pravega zase. Če imate težavo pri izbiri, se lahko obrnete na naše svetovalce v poslovalnicah ali na spletu, ki vam bodo z veseljem prijazno priskočili na pomoč. 

Prev
Next
Na voljo v
Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
Cached: Wed, 17 Apr 2024 13:01:21 GMT