Išči

Gaming stoli (349)

Stoli za gaming - za resnično udobje vsakega pravega gamerja. Raziščite široko ponudbo in igrajte na zmago.

Gaming stoli so stoli, ki s svojim posebej oblikovanim sediščem omogočajo udobno večurno sedenjeErgonomski pisarniški stoli podpirajo hrbet in vrat, zato so primerni za vse ljudi, ki več časa presedimo pred računalniškimi ekrani. Večina poleg prilagojenega sedišča nudi tudi prilagodljivo oporo za roke, vrat in hrbet, ki je nastavljiva za optimalno izkušnjo sedenja. 

 

Proizvajalci pri izdelavi uporabljajo tudi posebne tekstilne materiale, ki dihajo in pustijo prijeten občutek v telesu tudi po daljšem sedenju. Pisarniški stoli pa niso zgolj nujna oprema vsake pisarne, temveč jih vse več ljudi kombinira tudi v domače okolje. Vsak si za v svojo domačo pisarno ali za v otroško sobo želi dober pisarniški stol, ki bo kar se da najbolje podprl telo pri pravilni drži in razvoju. Za to vsekakor najbolje poskrbijo ergonomski stoli. 

Kateri so najboljši pisarniški stoli na tržišču? 

Vsak stol na nek način izpolnjuje svoj namen. V resnici bi lahko delo opravljali tudi s stola, ki ga imate v svoji jedilnici. Vendar bi lahko tak stol na dolgi rok precej ogrozil vaše zdravje. Najprimernejši stol za v pisarno je ergonomski stol. Takšen stol bo ustrezno poskrbel za podporo vaše hrbtenice in pravilen položaj ostalih delov telesa. Gamerski stoli so večinoma vsi ergonomsko oblikovani, tako da s takšnim stolom sigurno ne boste zgrešili pri nakupu.  

Poznamo več različnih znamk stolov: 

  • Bytezone vas bo navdušil z najširšo ponudbo stolov. V pisani druščini boste našli tudi gamerski stol z LED osvetlitvijo ali takšnega z masažno blazino.  
  • Arozzi stoli so v splošnem bolj prostorni in dodatno oblazinjeni. Večinoma so odeti v umetno usnje, kar omogoča lažje čiščenje. Na voljo so v klasičnih barvah ali v bolj živih različicah. Najbolj priljubljeni so sigurno Arozzi Vernazza stoli, ki so tudi Arozzijevi najbolje ocenjeni stoli. Precej iskan je tudi Arozzi Verona XL, ki je največji in najširši stol, ki prenese največje obremenitve. 
  • Playseat stoli so stoli, ki jih uporabljajo tudi profesionalni dirkalni vozniki, kadar svoj trening opravljajo z računalniško simulacijo. Priljubljen pri gamerjih je predvsem Playseat Challenge gaming stol, ki je zložljiv in zasede resnično malo prostora. 
  • UVI Chair je slovenski proizvajalec gaming stolov. UVI stoli so vrhunske kakovosti in zagotavljajo udobje za več ur igranja igric.  

 

V naši spletni trgovini in v fizičnih poslovalnicah po vsej Sloveniji boste našli tudi druge znamke gaming stolov, naši svetovalci z oddelka računalništva pa vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri.

Prev
Next
Na voljo v
Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
Cached: Wed, 29 May 2024 09:06:17 GMT