VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Masažni aparati & blazine (402)

Nimate časa, da bi se naročili na masažo? Masažne bčazine za vsakdanjo domačo rabo vas čakajo na spletnih policah priljubljene trgovine. 

Mnogi od nas živimo zelo naporno življenje. Naši naporni delovni urniki, sestanki in družinski dogodki nam lahko odvzamejo vso energijo. Še huje je, da ne povzročajo le stresa, ampak lahko povzročijo tudi naključne bolečine v mišicah. To je razlog, zakaj je masaža tako terapevtska.

Masaža pomaga pri lajšanju bolečin, zniževanju stresa in celo odpravljanju negativnih občutkov, ki jih nekateri imenujejo »energije«, s katerimi ste morda obremenjeni.

Vrste masažnih aparatov

Ročni masažni aparat

Ročni masažni aparat je orodje, običajno izdelano iz lesa ali kovine s premikajočimi se ali fiksnimi deli, ki so zasnovani tako, da prečkajo tlačne točke in lajšajo bolečino. Eden najbolj priljubljenih ročnih masažnih aparatov je lesen valj, ki je na voljo v različnih velikostih, namenjenih za različne dele telesa. Majhni leseni valjčki, na primer, so ustvarjeni za uporabo na obrazu: za razbremenitev in stimulacijo obraznih mišic ter za bolj gladko in napeto kožo.

Električni masažni aparat

Električni masažni aparat za napajanje uporablja elektriko. To kategorijo je mogoče nadalje razčleniti po njihovem mehanizmu za masažo ali ciljnem delu telesa, na katerem se uporabljajo:

 • Masažni aparat za glavo in lasišče
 • Masažni aparat za vrat in ramena

 

Vrat in ramena obremenjujemo vsakodnevno: od gledanja navzdol v naše mobilne naprave in računalnike, do dvigovanja težkih vreč.

Eden učinkovitih načinov za zmanjšanje mišičnega stresa je uporaba masažnega aparata za vrat in ramena.

 • Masažni aparat za hrbet

 

V medicini se imenujejo miofascialne sprožilne točke ali mišični vozli, ki so v bistvu nadležna bolečinska mesta, ki se običajno razvijejo povsod, kjer so prisotne mišice, najpogosteje v hrbtu.

Mišični vozli so lahko posledica več razlogov, kot so slaba drža, prekomerna uporaba ali poškodbe mišic in sedeči način življenja, ki vključuje predolgo sedenje in ponavljajoče se gibe. Če se vozli ne zdravijo pravilno, so lahko zelo boleči in včasih izčrpavajoči.

 

Edini način za razbijanje mišičnih vozlov je intervencija in obstaja več načinov za to, vključno z raztezanjem, ledom in toploto, valjanjem s peno in najučinkovitejše: z masažo. Masažni aparat za hrbet vam lahko tako močno olajša življenje – tudi denarno, saj se vam ni treba nenehno naročati pri maserjih.

 • Masažni aparat za noge

 

Masažni aparat za noge je odličen način za zaključek dolgega in napornega dneva. Pomaga vam lahko pri lajšanju bolečin v nogah, izboljša prekrvavitev spodnjega dela telesa in pripomorejo k boljšemu spancu.

 • Masažni aparat za stopala
 • Masažni aparat za križ

Masažna blazina za avto

Če v avtu preživite veliko časa, se verjetno zavedate napetosti v hrbtu in ramenih, ki se lahko pojavita med vožnjo. Premislite o nakupu masažne blazine za avto. Dobra masažna blazina za avto lahko namreč ublaži nekatere bolečine, napetost mišic in nelagodje, ki jih občutite med vožnjo ter vam pomaga pri vsakodnevnih aktivnostih.

 

Masažna blazina za avto lahko pomaga na naslednje načine:

 • Naj bodo potovanja po cesti udobnejša. Če ste ljubitelj dolgih potovanj, poznate bolečine, ki jih lahko prinese vse to sedenje. Masažna blazina za avto vam lahko pomaga ohranjati gibkost telesa, zaradi česar je vaša vožnja veliko bolj prijetna.
 • Zmanjšajte raven stresa. Obvladovanje stresa je odlično za vaše splošno zdravje, pri tem pa vam lahko pomaga prav masažna blazina za avto. Masaža pomaga telesu, da se sprosti, kar pa lahko zniža raven stresa in celo zmanjša količino kortizola v krvnem obtoku. To je še posebej koristno po napornem delovnem dnevu.
 • Izboljšajte svojo cirkulacijo. Globoka in poživljajoča masaža vam lahko pomaga pri kroženju krvi. Boljša cirkulacija pozitivno vpliva na vaše splošno zdravje in pomaga pri hitrejšem celjenju tkiv. Vsako izboljšanje krvnega obtoka pomaga ohranjati vaše mišice bolj zdrave in zmanjša bolečino.
 • Izboljšanje razpoloženja. Poleg tega, da se počutite sproščeno in udobno, redne masaže sprožijo izločanje endorfina, zaradi česar se počutite srečnejše. Pomagajo tudi pri zatiranju zaznavanja bolečine in stresa.
 • Zmanjšajte bolečine v hrbtu. Uporaba masažne blazine lahko pomaga pri lajšanju kroničnih bolečin in napetosti v hrbtu. Za to poskrbi s stimulacijo mišic, ki jih pomaga pomiriti.
 
Na voljo v
Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
Cached: Sat, 20 Apr 2024 03:02:23 GMT