VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Športne ure (34)

Predstavljamo vam vašega novega osebnega trenerja! Športna ura je zelo funkcionalna, vzdržljiva in običajno vodoodporna ura. Športna ura mora biti lahko čitljiva, nekoliko odporna na udarce in zelo odporna na praske in fizični stik. Preveri tudi, zakaj je športna pametna ura lahko motivator.

Športna ura združuje funkcije štoparice, budilke in klasične zapestne ure v eno tehnološko uro. Navadne zapestne ure imajo okvirje običajno iz poliranih kovin, športna ura pa je izdelana iz plastičnih ali gumijastih kompozitov. Čas in datum na športni uri sta na digitalnem LCD-prikazovalniku (zaslon s tekočimi kristali), gumbi za način pa spreminjajo funkcije in nastavitve vhoda.

Glavne lastnosti športne ure

Ena ključnih lastnosti športne ure je kronometer. Funkcija štoparice športne ure shrani čase posameznih krogov v spomin, hkrati pa spremlja čas. Če si želite ogledati posamezne čase, se lahko premikate s pritiskom na gumb. Posnete čase lahko tudi shranite ali izbrišete. Triatlonci nosijo športne ure, ker so odporne na udarce in vodo. Zaradi tega so kot nalašč za kroge v bazenu, kajakaštvo, čolnarjenje, smučanje, kolesarjenje in številne druge aktivnosti.

Da ne boste zamujali na srečanje, lahko športna ura deluje tudi kot alarm. Nekateri modeli podpirajo do tri ločene alarme na dan. To je odlična lastnost za osebni trening. Na primer, prvi alarm vam lahko sporoči, da je čas za prehod z vaj za zgornji del telesa; drugi za prehod v kardio; in tretji alarm lahko signalizira, da je vaše vadbe konec. Če ima alarm funkcijo ponavljanja, jo lahko uporabite tudi za merjenje časa vaših nizov.

Pametna ura Garmin

Garmin je v zadnjih letih učinkovito pometel vso konkurenco in danes trdno obvladuje trg ur z GPS-om, srčnim utripom in urami za vadbo kot najbolj priljubljeno blagovno znamko v tej kategoriji.

Garmin izdeluje športne ure po različnih cenovnih ravneh, vendar so vse polne odličnih funkcij V nadaljevanju izpostavljamo nekaj najbolj priljubljenih Garmin ur.

  • Garmin Vivoactive 4/s

Garmin Vivoactive 4/s je za nekoga, ki želi vsega po malem. Z Garmin Vivoactive 4 dobite vsestransko športno uro in monitor aktivnosti, ki zmore skoraj vse. Je popolna GPS-pametna ura za vsakodnevno uporabo kot tudi za številne športne aktivnosti. Ura ponuja merjenje srčnega utripa na zapestju, vgrajen GPS in širok nabor vadbenih funkcij za več kot 20 različnih športnih aktivnosti. Z elegantnim dizajnom in Garmin Pay, ki vam omogoča plačevanje preko ure, je Garmin Vivoactive 4/4S zasnovan tako, da vas spremlja povsod. Garmin Vivoactive je na voljo v dveh velikostih: Garmin Vivoactive 4 (45 mm) in Garmin Vivoactive 4S (40 mm).

  • Garmin Vivoactive 3

Garmin Vivoactive 3 je res ena posebna fitnes ura. Je uporabna in natančna, ima GPS, višinomer in senzorje srčnega utripa, spremlja vaše plavanje (in to poleg vseh običajnih fitnes aktivnosti – plus nekaj dodatnih) in je odličen sledilnik vsakodnevnih aktivnosti.

 

To, da počne vse to, hkrati pa ima stopnjo zmogljivosti pametne ure, je resnično izjemno in čeprav ni lepa na pogled, doseže skoraj vse, kar bi si želel od pametne ure za fitnes. Edina večja napaka ure Garmin Vivoactive 3 je pomanjkanje predvajanja glasbe brez telefona.

  • Garmin Fenix 6

Ste tisti tip, ki želi najboljše od najboljšega? Potem bi morali izbrati ure Garmin Fenix ​​serije 6. Garmin Fenix ​​6 je poln vseh funkcij, ki jih boste kdaj potrebovali – in še več! Ure v seriji Fenix ​​6 imajo vse enake funkcije kot cenejše ure Garmin, a poleg tega dobite številne napredne funkcije. Garmin Fenix ​​6 bo zagotovo izpolnil vse vaše potrebe, ne glede na to, ali tečete, kolesarite, plavate, igrate golf, vadite jogo ali kaj drugega. Garmin Fenix ​​6 je na voljo v treh različnih velikostih. Fenix ​​6S za majhna zapestja, Garmin Fenix ​​6X za široka zapestja in Garmin Fenix ​​6 za srednja zapestja. Ure v različici Sapphire so prav tako izjemno trdne in oblikovane s safirnim steklom, odpornim na praske.

  • Garmin Venu

Garmin Venu je z briljantnim zaslonom, dolgo življenjsko dobo baterije in celotnim naborom funkcij za fitnes eden najboljših vsestranskih sledilcev aktivnosti. Garmin Venu je tudi odlična pametna ura za tiste, ki so športno naravnani. Garmin Venu je prav tako precej boljša od podobne Garmin Venu Sq, saj ima lepši videz in boljšo funkcionalnost, omogoča pa tudi shrambo do 500 skladb in širok nabor navigacijskih senzorjev za avanture na prostem.

Ste naveličani Garmin ur?

Ne skrbite. Trg so pred kratkim zavzele tudi športne ure Xiaomi, Polar in Amazfit, ki si počasi, vendar vztrajno, utirajo pot do ugleda Garmin ur. Čeprav vse med njimi prav gotovo niso poceni športne ure, pa vseeno rangirajo precej nižje od Garmin ur, tako da se bodo morali pri Garminu v prihodnosti bati konkurence.

Na voljo v
Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
Cached: Sat, 15 Jun 2024 11:32:43 GMT