VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Pametni mobilni telefoni (632)

Mobitel je že kar nekaj let nazaj postal nepogrešljiv del našega življenja in nam olajšal marsikatero situacijo. Telefoni so praktično neprestano priklenjeni na naše dlani in brez njih ne gremo več skoraj nikamor. Uporabljamo jih predvsem za komuniciranje, poslovno in zasebno, z brskanjem po spletu pa lahko enostavno dostopamo do vseh pomembnejših informacij.

Danes pa nam pametni telefoni nudijo veliko več kot ohranjanje stikov z našimi najbližjimi. Z njimi lahko tudi ujamemo različne spomine v fotografski okvir, na izletih in potovanjih jih uporabljamo namesto zemljevidov, vse več pa so prisotni tudi pri gledanju in uporabi zabavnih vsebin.Vsakdo se na neki točki življenja sreča z nakupom prvega telefona ali z menjavo le-tega. A na kaj je sploh potrebno biti pozoren pri izbiri mobilnega telefona?

  • Sprva je potrebno preveriti, za koga telefon izbirate oz. na kakšen način bo ta oseba v večini uporabljala svoj telefon.  Mobilni telefoni za starejše ali za nekoga, kateremu bo telefon služil kot osebni asistent, se precej razlikujejo. Pametni telefoni za starejše so že v osnovi prilagojeni na način, da je njihova uporaba enostavnejša, medtem ko je za poslovne uporabnike velik poudarek na hitrosti brskanja.
  • Pomembna je tudi kapaciteta notranjega pomnilnika in delovnega spomina.
  • Za fotografske navdušence veliko vlogo igra ločljivost glavne in sprednje kamere, ljubiteljem estetike pa je pomembna tudi barva ohišja.
  • Veliko pomembnejše za dobro uporabniško izkušnjo pa je izbira operacijskega sistema. Izbirate lahko med Android telefoni ali pa tistimi z iOS operacijskim sistemom.

 

Pri nakupu novega telefona je za marsikaterega uporabnika pomembna tudi blagovna znamka:

  • Samsung telefoni so eni izmed najbolj priljubljenih prodajnih hitov. Pametni telefoni Samsung s svojim prefinjenim izgledom in veliko izbiro ne pustijo razočarati.
  • Seveda pa ne smemo pozabiti na Apple, ki s svojim ikoničnim iPhone vsekakor izstopa.

Med cenovno najugodnejše vsekakor spada Xiaomi telefon, ne zaostajajo pa veliko tudi Realme telefoni. Poceni telefoni drugih blagovnih znamk so tudi precej iskani, je pa običajno potrebno biti potrpežljiv, da so pametni telefoni v akciji. Med pestro izbiro blagovnih znamk pa se najdejo tudi mobilni telefoni v prosti prodaji, in sicer LG telefoni in iPhone.

V kolikor bi si pri izbiri telefona želeli dodatno pomoč, se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri.

Prev
Next
Na voljo v
Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
Cached: Sat, 20 Apr 2024 05:04:44 GMT