VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiBela tehnikaPralno-sušilni stroji

Pralno-sušilni stroji (18)

Pralno-sušilni stroj je večfunkcionalna naprava, ki združuje pralni in sušilni stroj. Pralno-sušilni stroji so definitivno ena izmed bolj uporabnih inovacij v modernem času, saj nam prihranijo čas in olajšajo to marsikomu neljubo gospodinjsko opravilo. Pralni in sušilni stroj v enem je lahko idealen aparat za vaš dom, saj z združitvijo teh dveh naprav prihranite tudi pri dragocenem prostoru, obenem pa vam perila med pranjem in sušenjem ni potrebno nikamor premikati, hkrati pa lahko za oboje poskrbite medtem ko ste npr. v službi.

 

Kateri pralno-sušilni stroj izbrati?

Pralno-sušilni stroji se po zunanjosti razlikujejo predvsem v globini. Najdete lahko 45 cm, 50 cm, 55 cm ali 60 cm globinske stroje. Glede same mehanike strojev pa se v večini razlikujejo v teži opranega in posušenega perila. Kombinacije so naslednje:

 • Zmogljivost sušenja: 4 kg, zmogljivost pranja: 7 kg
 • Zmogljivost sušenja: 5 kg, zmogljivost pranja: 8 kg
 • Zmogljivost sušenja: 6 kg, zmogljivost pranja: 9 kg
 • Zmogljivost sušenja: 6 k g, zmogljivost pranja 10 kg

Sicer pa lahko pri omenjenih strojih izbirate različne programe pranja in sušenja. Načeloma se vsi pralno-sušilni stroji odpirajo na enak način, je pa omogočena rekonstrukcija odpiranja po vaši želji.

 

Težko je reči, kateri je najboljši pralno-sušilni stroj. Stroji višjega cenovnega ranga imajo na voljo tudi aplikacije, preko katerih lahko zdoma operete in posušite svoje perilo, prav tako pa lahko stroj samodejno zazna, katero vrsto perila vsebuje in prilagodi program pranja in sušenja občutljivosti perila.

 

V naših fizičnih poslovalnicah in v spletni trgovini lahko najdete različne znamke pralno-sušilnih strojev:

 • Pralno-sušilni stroj Beko je najbolj iskan stroj na spletu. Beko ima na voljo tudi stroj z inverter motorjem, ki omogoča tišje, učinkovitejše in bolj vzdržljivo delovanje stroja.
 • Pralno-sušilni stroj Gorenje vas bo navdušil predvsem s svojim tihim motorjem.
 • Pralno-sušilni stroj Bosch ne bo razočaral niti najzahtevnejših uporabnikov, saj s svojimi funkcionalnostmi prav gotovo sodi med kvalitetnejše stroje.
 • Pralno-sušilni stroj Samsung bo s svojim prefinjenim izgledom, hitrim pranjem in pametnim sušenjem vsekakor pasal prav v vsak dom.
 • Electrolux pralno-sušilni stroj lahko vaše perilo opere in posuši le z enim programom, prilagodi pa tudi temperaturo in gibanje bobna glede na vrsto in težo perila.
 • AEG pralno-sušilni stroj je edini stroj, ki ima vgrajeno tudi toplotno črpalko, kar je velika prednost pred ostalimi znamkami.
 • Pralno-sušilni stroj Candy pa ima med vsemi znamkami najbolj pester nabor svojih strojev.

 

V kolikor niste prepričani, kako se obnese pralno-sušilni stroj, vam bodo naši prijazni prodajalci na oddelku bele tehnike z veseljem priskočili na pomoč. Nakup pralno-sušilnih strojev je ob posebnih akcijah mogoč tudi na obroke brez obresti, občasno pa nudimo tudi brezplačno dostavo (in odvoz starega aparata ter vnos novega). Res UAU!

 
Prev
Next
  Na voljo v
  Filtriranje
  Razvrščanje izdelkov
  Razvrščanje izdelkov
  Cached: Fri, 12 Apr 2024 19:03:03 GMT