Išči

Kavni aparati (86)

Kavni aparat je nepogrešljiva naprava za vse ljubitelje, ki jutro radi začnejo s pripravo najljubše kave zase ali za svoje najdražje. Kavni aparati imajo to prednost, da z njimi prihranimo pri času in da nam omogočajo pripravo različnih vrst kavnih napitkov in ne zgolj klasičnega kuhanja turške kave. Aparat za kavo vam olajša pripravo kave, saj večino dela opravi kar sam, vi pa lahko s pritiskom na gumb postanete sam svoj barista.

Kakšen kavomat izbrati?

Kavni aparati za domačo uporabo so pretežno dveh vrst. Izberete lahko kavni aparat na kapsule, kjer kapsulo s svojo najljubšo kavo vstavite v aparat in že po nekaj trenutkih uživate v svojem pripravljenem napitku, medtem ko je na voljo tudi aparat, v katerega enostavno natresete zrna kavne mešanice po vašem okusu. Aparat za kavo na kapsule bo vsekakor zadovoljil uporabnike, ki si želijo predvsem preproste uporabe cenovno ugodnih aparatov, ki ne zahtevajo dodatne nege. Kavni aparati na zrna pa so primernejši za prave kavne navdušence, ki bodo morda rajši odšteli kakšen kovanec več za sam aparat in prihranili pri nakupu večjih količin kave. Poznamo pa tudi aparat za turško kavo.

Poznamo več različnih znamk kavnih aparatov:

  • Philips kavni aparat bo pravšnji za vas, v kolikor si poleg odlične kave želite še vrhunsko spenjenega mleka. Kavni aparat Philips slovi po kvalitetnih penilcih mleka, ki ne bodo razočarali niti najzahtevnejših baristov. Najbolj priljubljen Philips aparat za kavo pa je Saeco kavni aparat, ki vam pripravi sveže zmleto kavo, poleg okusne kave pa omogoča še zelo učinkovito čiščenje.
  • Delonghi kavni aparat je lahko primernejši tudi za kuhinje z manjšo delovno površino. Izbrani kavni aparat Delonghi pa lahko enostavno povežete tudi z aplikacijo, ki vam svetuje glede uporabe in čiščenja kavnega aparata.
  • Kavni aparat Dolce Gusto je verjetno najpriljubljenejši med vsemi aparati na kapsule. Krups kavni aparat, pod katerega spada tudi Dolce Gusto kavni aparat, pa s svojo simpatično obliko paše prav v vsako kuhinjo. Izbrani kavni aparat Krups ima namensko aplikacijo, preko katere lahko naročite aparatu, da pripravi vašo kavo, brez da bi zjutraj vstali iz postelje. Dolce Gusto je vsekakor zelo priljubljena izbira, ki ne bo razočarala.
  • Illy kavomat vam bo zagotovil okusen espresso, ki ga boste lahko obogatili z željeno količino spenjenega mleka. Illy kavni aparat spominja na pravi profesionalni aparat za pripravo kave, ožjo različico pa boste lahko postavili kar na kuhinjski pult. Kavni aparat Illy bo s svojimi kapsulami poskrbel za okusen začetek vašega dneva.
  • Bosch kavni aparat lahko najdete v dveh različnih izvedbah, in sicer kot aparat, ki vam zmelje vašo najljubšo kavo in iz nje pripravi pravi espresso ali pa boste v njegovi družbi uživali ob filter kavi. Kavni aparat Bosch bo zadovoljil tudi najzahtevnejše uporabnike in strastne ljubitelje kave.
  • Nespresso kavni aparat bo s svojo bogato izbiro navdušil prav vsakega ljubitelja kave. S kavnimi kapsulami boste lahko uživali v različnih vrstah kav, prav tako pa si boste lahko na svoj najljubši način pripravili tudi mleko. Nespresso aparat je priljubljen predvsem zaradi kakovostnih kapsul različnih okusov in intenzitet, ki navdušujejo.

 

Če iščete vintage kavni aparat, ki bo tudi estetsko dopolnil vašo kuhinjo, ne boste zgrešili, če izberete Ariete kavni aparat. Iz zdrobljenih zrn vaše najljubše kave bo pripravil vrhunski kremast napitek.

V kolikor pa se ne morete ločiti od jutranje turške kave, bo aparat za kavo Gorenje najboljša odločitev za vas.

 

Naši strokovnjaki z oddelka malih gospodinjskih aparatov so zelo prijazni, zato ne oklevajte in jih povprašajte o morebitnih dilemah pri izbiri vašega novega kavnega aparata. Z veseljem vam bodo pomagali izbrati pravega.

Prev
Next
Na voljo v
Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
Cached: Tue, 23 Apr 2024 13:35:22 GMT