VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne ščetke4 kosi, stensko držalo za električno zobno ščetko, samolepilna držala za kopalnico za zobno ščetko, univerzalno stojalo za zobno ščetko, nedrseče stojalo za ohišje električne zobne ščetk

4 kosi, stensko držalo za električno zobno ščetko, samolepilna držala za kopalnico za zobno ščetko, univerzalno stojalo za zobno ščetko, nedrseče stojalo za ohišje električne zobne ščetke

ID: 21126306
-39 %
28,51 €
17,26 €
Prihranek  11,25 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

4 kosi držala za električno zobno ščetko -- Edinstvena zasnova tega držala za zobno ščetko je, da se ob vstavitvi električne zobne ščetke obe stranski sponki samodejno zapreta in ko zobno ščetko vzamete ven, se sponka samodejno odpre, ne ročaj za praske.

Velikost -- 7cm*7cm*4cm, 30g, prihranite prostor, samo za shranjevanje v kopalnici. To držalo za zobno ščetko je primerno za 99 % električnih zobnih ščetk na trgu (premer: 1,5 cm–3,5 cm)

Varen material -- Izdelan iz visokokakovostnega okoljskega polimernega materiala za živila, dobre zmogljivosti pri mokro stanje, varno in higiensko. Podnožje držala za zobno ščetko je oblikovano z luknjo, ki jo je mogoče odvajati in je odporna proti plesni, da bo vaša zobna ščetka suha in higienična.

Brez lukenj, brez žebljev. Enostavna namestitev: Ni vam treba luknjati, Enostavno očistite gladko površino stene in jo posušite. Odtrgajte lepilni papir. Namestite držalo za zobne ščetke na steno. Ima visoko zanesljivost in super nosilnost.

UNIVERZALNA OBLIKA: držalo za zobno ščetko je primerno za skoraj vse električne zobne ščetke.( Primerno za premer ročaja zobne ščetke znotraj 36 mm)

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0
Cached: Mon, 06 May 2024 13:50:46 GMT