Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaKozmetika15-delni set čopičev za ličenje, čopič za podlago, čopič za ličila, čopič za senčenje, čopič za ustnice-kozmetična torbica z vzorcem marmorja

15-delni set čopičev za ličenje, čopič za podlago, čopič za ličila, čopič za senčenje, čopič za ustnice-kozmetična torbica z vzorcem marmorja

ID: 21133260
-39 %
41,71 €
25,25 €
Prihranek  16,46 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 16.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Super komplet čopičev za ličenje: čopič za ličenje uporablja mehke in goste ščetine iz sintetičnih vlaken z nežno strukturo, valovitimi, mehkimi in puhastimi. Puder, kremo in tekočino enakomerno in popolno nanesite brez vpijanja in porabe kozmetike.

Mehak čopič za ličenje: naš set čopičev za podlago je izdelan iz mehkih sintetičnih las. Primerno za vse tipe kože, še posebej za občutljivo kožo. Imajo daljšo življenjsko dobo, niso nagnjeni k deformacijam in kosmom ter so enostavni za čiščenje.

Modni čopiči za ličenje: naši kompleti čopičev za ličenje so opremljeni z izvrstnimi obročki iz rožnatega zlata in ročaji z modnimi marmornimi vzorci. Tekstura je izjemna, roka je zelo udobna in vam zagotavlja odlično obstojnost ter odlično lepotno izkušnjo. Sploh ni zarjavel in je vzdržljiv.

Večnamenski komplet čopičev: Komplet čopičev vsebuje 5 velikih čopičev za obraz in 10 majhnih čopičev za ličenje, primernih za vsa ličila oči in obraza. Brezplačna marmorna kozmetična torbica je priročna za shranjevanje in prenašanje ter ličenje kadarkoli in kjer koli.

Luksuzno in popolno darilo: Naš komplet čopičev za ličenje je posebej zasnovan za vizažiste in kozmetičarke, primeren pa je tudi za družine in začetnike - čopiči so občutljivi in koži prijazni ter ne bodo poškodovali vaše kože . Ta komplet čopičev za ličenje je odlično darilo za vašo ženo, mamo ali dekle.

Cached: Wed, 08 May 2024 02:00:21 GMT