VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne ščetke8 kosov držalo za zobno ščetko s priseskom, stensko držalo za zobno ščetko, večfunkcijski stenski kavelj za shranjevanje, ki ohranja zobno ščetko suho, da prepreči prah

8 kosov držalo za zobno ščetko s priseskom, stensko držalo za zobno ščetko, večfunkcijski stenski kavelj za shranjevanje, ki ohranja zobno ščetko suho, da prepreči prah

ID: 21126305
-39 %
33,60 €
20,33 €
Prihranek  13,27 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Količina paketa: V našem paketu boste prejeli 8 kosov držal za zobne ščetke s priseskom, ki vam bodo praktično orodje za prihranek prostora na kopalniškem pultu.

Visoka kakovost: naše plastično držalo za zobne ščetke je izdelan iz visokokakovostnega plastičnega materiala, vodoodporen in trpežen, z dobrim učinkom priseska, zato vam ni treba skrbeti, da bi odpadel.

Funkcija: Držalo za zobno ščetko lahko zobno ščetko ohrani suho. Zobna ščetka je obešena nanjo, da se izogne stiku z drugimi predmeti, tako da je čista in urejena.

Namestitev priseska: držalo za zobno ščetko je oblikovano prisesko, ki ne poškoduje stene. Namestite ga lahko na čisto in gladko površino, kot so ogledala, ploščice, steklo itd. Samo obrišite čisto namestitveno površino in jo pritrdite v želeni položaj.

Večfunkcijsko: ta prisesek za večkratno uporabo držala za zobne ščetke se lahko uporabljajo ne le za zagozditev vaše zobne ščetke, ampak tudi za odlaganje britvice in držanje vtiča napajalnega kabla itd.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0
Cached: Mon, 06 May 2024 14:00:32 GMT