Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časKolesarska opremaDodatki za kolesarjenje23,8 L nepremočljiva torba za dvojno torbo za kolesa, torba za prtljažnik za kolesa, torba za sedež, črna

23,8 L nepremočljiva torba za dvojno torbo za kolesa, torba za prtljažnik za kolesa, torba za sedež, črna

ID: 21066732
-21 %
36,99 €
29,00 €
Prihranek  7,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 21.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: GUNAI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
23,8L / cca 700 gramov / siv odsevni trak

 

【HITRA NAMESTITEV IN BRANJE】

Sedežna torba je opremljena s 4 nastavljivimi trakovi za pritrditev zadnje prtljažne torbe, ni potrebe po namestitvi orodja, ustreza vsem kolesom z zadnjim sedežem, dokončajte namestitev hitro, prihranite čas, lahko kadar koli odstranite za lažje prenašanje. Širok siv odsevni trak zagotavlja varno nočno vožnjo.

【VELIKA KAPACITETA】

12 L na eni strani, približno 23,8 L na obeh straneh, enostaven za prenašanje vsega, kar potrebujete na poti, kot so steklenica za vodo, zemljevidi, hrana, prigrizki, rokavice, orodje za popravilo pnevmatik, mini napihovalnik pnevmatik, orodje za nujne primere, zvezek itd. S trpežnimi zadrgami poskrbite, da bodo vaše stvari varne.

【VEČNAMENSKI】

Ta dvojna kolesarska torba je popolna za kratke dolge vožnje in izlete. Paket nosilcev za kolesa bo tudi dobro kolesarsko darilo za vašega otroka v šolo, poslovilni nahrbtnik in naj teža ne prevzame otrokovega ramena.

【VEČ ŽEPOV】

Torba za kolesarski sedež ima par torb, 3 žepe z zadrgo na vsaki strani in 1 mrežast žep. Ena stran se ne loči od druge, visi na obeh straneh, težišče je zelo nizko, vožnja ne postane poševna.

【POPOLNA KAKOVOST】

Izdelana iz visokokakovostne tkanine 600D. Eleganten in klasičen dizajn je kos večini razmer na cesti ter ima trdno in vzdržljivo strukturo ter brezkompromisne funkcije, visoko odpornost proti obrabi in trganje.

 

Kapaciteta: 23,8L

Material: 600D PVC

Teža: cca 700 gramov

Mere (enostransko):

Dolžina zgoraj 31,5 cm

Dolžina spodaj 26,5 cm

Višina 31,5 cm

Širina 16 cm

Celoten videz je trapezast

Tehnične podrobnosti
Oprema za kolo
torba za kolo
Barva
črna
Cached: Wed, 08 May 2024 23:47:16 GMT