VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciAdapter 5-v-1 UGREEN CM511, Hub USB-C na 2x USB,HDMI, USB-C, TF/SD (siv)

Adapter 5-v-1 UGREEN CM511, Hub USB-C na 2x USB,HDMI, USB-C, TF/SD (siv)

ID: 20776913
39,71 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 12.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 3 ponudbe od 50.17 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Adapter 5-v-1 UGREEN CM511, Hub USB-C na 2x USB,HDMI, USB-C, TF/SD (siv)

 

UGREEN USB C 4K 60Hz adapter

Povečajte svoj prostor za akcijo in stavite na funkcionalno napravo. S 6 vrati in številnimi možnostmi, ki jih lahko izkoristite z adapterjem Ugreen CM511. Slika v neverjetni kakovosti 4k? Povezujete katero koli napravo s televizorjem? Hitro PD polnjenje? Kaj pa takojšnji prenosi datotek? Kompaktna velikost naprave bo omogočila najvišjo kakovost, ki jo lahko vzamete s seboj kamor koli.

Premakni se na večji zaslon

Popoln je za prikaz predstavitev in kompleksnih grafikonov v pisarni, hkrati pa je tudi priložnost za preživljanje časa z najdražjimi. Če želite obujati spomine na pretekle počitnice ali si ogledati svoj najljubši film, preprosto povežite svoj prenosni računalnik s televizorjem. HDMI priključek adapterja omogoča prikaz izbrane vsebine v kakovosti 4K pri 60Hz. Vklopite še nikoli videna čustva med pomembnimi športnimi igrami in navijajte na najvišji kakovosti.

Učinkovitejše delo

Poenostavite svoje delo. Z dvema priključkoma USB 3.0 lahko prenašate datoteke s hitrostjo do 5120Mbps! To je skoraj 10-krat hitreje kot vrata USB 2.0. Povežite napravo, ki jo potrebujete, delajte udobno in hitro.

Hitro polnjenje

Zaupajte, da se vaš prenosnik ne bo izpraznil, ko boste najmanj pričakovali. Vrata USB-C adapterja podpirajo hitro polnjenje PD z do 100 W vhodne in do 85 W izhodne moči. Enostavno priključite polnilec in zagotovite svoji napravi zanesljiv vir energije!

Brez omejitev

Istočasno branje kartic SD/TF. Visoka hitrost prenosa vam omogoča nemoten dostop do fotografij in drugih medijskih datotek, med katerimi lahko preklapljate brez omejitev. Odprite vrata funkcionalnosti in uživajte v udobju, ki ga nudi adapter Ugreen.

Široka združljivost

Vsestranskost adapterja CM511 vam omogoča povezavo z najpogosteje uporabljenimi sistemi, kot so Mac Os/Windows/Chrome OS in številne priljubljene znamke naprav na trgu. Pametna tehnologija se samodejno prilagodi na 4K30Hz, če vaša naprava ne podpira 4K60Hz. Uživajte v prednostih adapterja Ugreen CM511.

Znamka UGREEN
Model CM511
Pristanišča 2x USB, USB-C, HDMI, reža za kartico SD, reža za kartico TF
Vmesnik USB-C
vrata HDMI Podpira 4K pri 60 HZ
Hitrost prenosa Do 5120Mbps
vrata USB Različica 3.0
Material Aluminijeve zlitine
barva Srebrna
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Fri, 03 May 2024 22:26:19 GMT