VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciAdapter Hub UGREEN, USB-C na 2x USB 3.0, HDMI, RJ45, SD/TF

Adapter Hub UGREEN, USB-C na 2x USB 3.0, HDMI, RJ45, SD/TF

ID: 20776911
41,06 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 79.12 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Adapter Hub UGREEN, USB-C na 2x USB 3.0, HDMI, RJ45, SD/TF

 

UGREEN Hub adapter, USB-C na 2x USB 3.0, HDMI, RJ45, SD/TF

Razširite svoje zmogljivosti z adapterjem UGREEN. Naprava ima več praktičnih vrat, kot so 2 vrata USB 3.0, HDMI, RJ45 in reže za kartice SD/TF. Hub vam omogoča prikaz videa na velikem zaslonu v kakovosti 4K30Hz in zagotavlja hitrost prenosa podatkov do 5 Gbps. Podpira tudi hitro polnjenje PD z močjo do 100 vatov. Odlikuje ga široka združljivost, zahvaljujoč lahki in kompaktni zasnovi pa ga zlahka vzamete s seboj na fakulteto ali v službo.

Visoka kakovost slike

Spremenite svojo sobo v kinodvorano. UGREEN Hub je opremljen s priključkom HDMI, ki omogoča prikaz vaše slike na večjem zaslonu. Ponuja osupljivo kakovost 4K30Hz pri ločljivostih do 3840 x 2160. Vi in vaši ljubljeni boste presenečeni nad bogastvom podrobnosti. Prenosni računalnik lahko brezhibno povežete na primer s televizorjem in se z družino zabavate ob gledanju svojih najljubših filmov.

Veliko možnosti

Pesto UGREEN bo popolno za različne aplikacije. Poleg zabave doma bo uporaben v službi in na univerzi. Z njegovo pomočjo lahko svoj prenosni računalnik povežete s projektorjem in profesionalno izvedete svojo predstavitev. Še več, z 2 vmesnikoma USB 3.0 lahko preprosto povežete naprave, ki jih potrebujete, na svoj prenosnik, kot so pogon USB, miška, tipkovnica, trdi disk, fotoaparat ali tiskalnik.

Takojšen prenos podatkov

Preizkusite, kako hitro lahko prenašate datoteke. Dva priključka USB 3.0 omogočata hitrost prenosa podatkov do 5 Gbps. V samo nekaj sekundah boste prenesli fotografije, videoposnetke, dokumente ali druge datoteke na njihov cilj. Še več, središče je opremljeno z režami za SD in TF kartice. Omogoča tudi sočasno branje in pisanje podatkov s hitrostjo do 104 MB/s.

Hitro polnjenje vaših naprav

Ste naveličani čakanja, da se vaše naprave napolnijo in pripravijo za uporabo? UGREEN Hub bo rešil vaš problem. Naprava omogoča hitro polnjenje PD-jev z močjo do 100 vatov. To pomeni, da je 1,5 ure polnjenja dovolj, da popolnoma obnovite baterijo vašega MacBook Pro ali MacBook Air.

Združljivo z vašo strojno opremo

Ni vam treba skrbeti za težave z združljivostjo. UGREEN Hub deluje z večino priljubljenih naprav. Podpira Mac OS, iOS, Windows, Android in Linux (za uporabo vrat Ethernet z različico Windows 7 / XP je potreben gonilnik).

Dodatni objekti

Ali vaš pametni telefon ali tablica podpira OTG? Če je tako, boste veseli, da adapter UGREEN podpira tudi to funkcijo. Videoposnetke iz telefona ali tablice lahko udobno gledate na velikem zaslonu. Možnosti ni konca - in to še ni vse! Zahvaljujoč priključku RJ45 se boste za vedno poslovili od motenj in uživali v stabilni povezavi s hitrostmi do 1000 Mbps.

Proizvajalec UGREEN
Model CM512
barva siva
Izhodna vrata SD/TF: 104 MB/s
USB-C: 100 W (maks.)
RJ45: 1000 Mbps (največ)
HDMI: 4K30Hz
USB 3.0: 5 Gbps
Operacijski sistemi Mac OS, iOS, Windows, Android, Linux
drugo Podpora za funkcijo OTG
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Thu, 02 May 2024 22:23:03 GMT