Išči

Adapter / pretvornik SATA - USB-C 3.1

ID: 21062617
11,86 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: megamiska
Na voljo še 1 ponudba od 12.48 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Adapter / pretvornik SATA - USB-C 3.1

 

USB-C - SATA adapter je kabel, ki ga odlikuje visoka kakovost in zanesljivost. Uporabite ga lahko za prenos podatkov in povezovanje dodatne opreme. Zahvaljujoč funkciji Plug&Play elektronski dodatek ne zahteva namestitve dodatnih gonilnikov. Poleg tega je združljiv z vsemi operacijskimi sistemi Windows, MacOs in Linux.

Praktičnost
Adapter se zahvaljujoč priključku USB-C lahko uporablja za prenos podatkov iz ene naprave ali diska na drugo. To je še posebej uporabno, če imate starejši tip pogona SSD (SATA) in ga želite povezati z novim prenosnikom, da kopirate potrebne datoteke. Izdelek lahko uporabite kot adapter, kar vam omogoča ustvarjanje zunanjega medija za shranjevanje podatkov iz 2,5" diska.

Hiter prenos podatkov
Naprava omogoča hiter prenos podatkov do 5 Gbps preko SATA priključka. Je serijski vmesnik, ki se uporablja v računalnikih za komunikacijo med procesorjem in masovnim pomnilnikom (trdi diski ali SSD) ter optičnimi pogoni. Ponujena hitrost je odlična za hitro, učinkovito in nemoteno izmenjavo datotek.

Praktičnost in udobje
Adapter je enostaven za uporabo zahvaljujoč 25 cm dolgemu kablu. Je dovolj dolg, da omogoča prilagodljivost pri uporabi, a dovolj kratek, da ga je enostavno prenašati in se ne zapleta. Podpora za 2,5-palčne pogone HDD in SSD, ki uporabljajo adapter USB-C, vključuje povezavo pogonov z računalnikom ali drugo napravo z vrati USB-C. To se naredi, ne da bi jih morali namestiti znotraj ohišja.

Specifikacije:
Prenos podatkov:
- SATA II do 3 Gbps
- SATA III do 5 Gbps
Podpora za trdi disk: Do 10TB
Podprti pogoni: 2,5"
Dolžina kabla: 25 cm
Plug & Play: da, dodatni gonilniki niso potrebni
Dimenzije: 45×42×11,5 mm
Material: plastika (ohišje)
Teža: 19g

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Wed, 08 May 2024 02:14:55 GMT