Išči
Big BangIzdelkiOgrevanje, hlajenje & kvaliteta zrakaOgrevanjeKonvektorjiAENO Premium Eco Smart Heater, 700 W, Kaljeno steklo, Infrardeči+konvekcijski način ogrevanja, Vrsta vtiča: Evropa (E/F tip)

AENO Premium Eco Smart Heater, 700 W, Kaljeno steklo, Infrardeči+konvekcijski način ogrevanja, Vrsta vtiča: Evropa (E/F tip)

ID: 20399817
309,97 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MS2 Digital
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
AENO Premium Eco Smart Heater, 700 W, Kaljeno steklo, Infrardeči+konvekcijski način ogrevanja, Vrsta vtiča: Evropa (E/F tip)

 

Aeno Premium Eco pametni grelnik za svoje delovanje porabi 2-x manj električne energije v primerjavi z vsemi ostalimi klasičnimi grelci. Energijsko varčna infrardeča tehnologija naredi grelnik AENO stroškovno učinkovitejši od večine tradicionalnih ogrevalnih sistemov, kot so klimatske naprave, plinski grelniki, centralno ogrevanje, talno ogrevanje, s čimer je poskrbljeno za nizek račun za elektriko. Grelna plošča se ob padcu samodejno izklopi, oglasi se zvočno opozorilo, vi pa na svojo aplikacijo prejmete obvestilo. Opremljena je tudi z zaščito pred nenamerno aktivacijo s strani otrok, Child Lock. Na voljo sta vam tehnologija Wi-Fi in aplikacija za vašo pametno napravo, s katero lahko enostavno upravljate z grelnikom. Še ena pomembna odlika grelnega panela je njegov eleganten minimalističen dizajn, izdelan je iz premium materialov in ima tanko in močno 11-mm stekleno ohišje. Ponaša se tudi z enostavno montažo, za katero ne potrebujete dodatnega orodja. Aeno Premium Eco pametni grelnik, črn -Estetski in minimalističen dizajn v črni barvi -Inovativno infrardeče in konvekcijsko gretje -Prihranek energije do 50 % -Ustreza vsakemu prostoru ali stanovanju do velikosti 30 m2 -Skrbi za vaše zdravje in dobro počutje
Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Garancija v letih
2
Cached: Tue, 30 Apr 2024 11:57:23 GMT