VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Akumulatorski sesalnik Deerma VC01

ID: 20759515
73,53 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Akumulatorski sesalnik Deerma VC01

 

Deerma VC01 - Zmogljiv sesalnik posebej za vas

Spoznajte brezžični sesalnik Deerma VC01 – ta močna in ergonomska naprava vam bo omogočila hitro in prijetno čiščenje vašega doma. Številne možnosti uporabe, univerzalni dizajn in udobje - te tri lastnosti sesalnika bodo čiščenje naredile pravi užitek.

1MK-zdjecia/Deerma/VC01/2

Sesalnik, ki ga potrebujete

Deerma VC01 se bo prilagodila vašim potrebam. Uporablja se lahko kot tradicionalni navpični čistilec tal in kot majhen ročni sesalnik za čiščenje pohištva ali oblazinjenja. Modularna zasnova Deerma VC01 omogoča hitro in enostavno spreminjanje določenih kombinacij – tako lahko celotno hišo očistite v le nekaj trenutkih.

1MK-zdjecia/Deerma/VC01/1

Uživajte v mobilnosti

Sesalnik Deerma VC01 tehta le 1,6 kg. Njegova prevodnost in majhna teža vam bosta omogočili tako temeljito čiščenje kot še nikoli doslej. Z lahkoto ga dvignete, da pobere prah in pajčevino s stropov. Sesalnik lahko tudi prosto premikate z mesta na mesto. Zapleten kabel, ki vas moti, vas ne bo več omejeval - zlahka posesate sobe, kuhinjo, kopalnico in celo garažo in avto!

PiotrP/Deerma/vc01/7

Prilagodite sesalnik svojim potrebam

Udobno čiščenje velikih, ravnih površin ter težko dostopnih kotičkov in špranj vam bo olajšalo zamenjavo krtač. Zamenjajte jih glede na svoje potrebe in uživajte v čisti hiši!

1MK-zdjecia/Deerma/VC01/4

Univerzalna krtača za tla

Krtača za tla bo v nekaj trenutkih posesala parket, preprogo ali ploščice – tudi najbolj trdovratni delci umazanije ne bodo ušli iz nje. Zaradi majhne debeline le 4 cm ga zlahka postavite pod posteljo ali drugo pohištvo in se znebite prahu, ki se tam nabira - poslovite se od ne temeljito očiščenih tal - Deerma VC01 bo poskrbela, da bodo zasijala vsak centimeter.

1MK-zdjecia/Deerma/VC01/11

Tanka konica za posebne namene

Prah, ki se nabira v kotih in razpokah, vam spi z vek? S sesalnikom Deerma VC01 se boste te težave zlahka znebili. Zamenljiva tanka konica bo prišla tja, kamor običajne krtače ne dosežejo, in vam pomagala znebiti umazanije. Težko dostopni koti, prezračevalna mreža, oblazinjenje – vsa ta mesta vas bodo kmalu navdušila s svojo čistočo!

PiotrP/Deerma/vc01/8

Zmogljiv motor

Učinkovito čiščenje vam bo zagotovil izjemno močan motor, ki zagotavlja odlično sesalno moč. Ta se bo hitro znebil še tako trdovratne umazanije – prahu, las, dlak, drobtin, peska – Deerma bo vase potegnila vse smeti, ki jih sreča na svoji poti.

1MK-zdjecia/Deerma/VC01/6

Trojna zaščita pred kontaminacijo

Deerma VC01 bo poskrbela tudi za vaše zdravje. To omogoča trojni filtracijski sistem, ki izolira umazanijo, prah in lase ter preprečuje ponovno odlaganje alergenov na pohištvo. Sesalnik Deerma VC01 vam bo omogočil, da ustvarite čisto in varno okolje za vas in vaše najdražje.

1MK-zdjecia/Deerma/VC01/10

Omejite stik z umazanijo

Praktična posoda za umazanijo ima prostornino do 0,6 l. Z lahkoto jo izpraznite in operete pod tekočo vodo. Vse to omogoča zmanjšanje stika z umazanijo na minimum.

1MK-zdjecia/Deerma/VC01/3

Vzdržljiva baterija

Baterija ima standardni čas delovanja kar 30 minut v napolnjenem načinu. To je dovolj za čiščenje stanovanja. V načinu visoke zmogljivosti baterija zagotavlja 15 minut izjemno intenzivnega dela – s to rešitvijo se boste hitro znebili najtrdovratnejšega cvetnega prahu in smeti. Deerma VC01 je naprava, ki jo lahko enostavno prilagodite svojim potrebam - tudi najtežja umazanija se ne more upreti njeni močni moči. Baterijo lahko enostavno napolnite z univerzalnim USB kablom tipa C.

1MK-zdjecia/Deerma/VC01/5_5

Zasnovan za vaše udobje

Ergonomska oblika ne omogoča samo udobne uporabe sesalnika, temveč tudi priročno shranjevanje. S priloženim silikonskim ročajem postavite napravo pokončno ob steno - doma odlično prihrani prostor. Navdušil vas bo tudi videz sesalnika – preprost, minimalističen dizajn in umirjene barve, v katerih prevladuje klasična bela, poskrbijo, da bo naprava odlično dopolnila karakter vsakega interierja.

1MK-zdjecia/Deerma/VC01/9
Proizvajalec Deerma
Model VC01
Nazivna moč 125 W
Moč 8500 Pa
Hitrost motorja 43800 vrt./min
Nazivna napetost 14,4V
Kapaciteta baterije 2200 mAh
Delovni čas standard / visok približno 30 minut / približno 15 minut
Stopnja hrupa <80 dB
Dimenzije 210 x 180 x 1155 mm
Prostornina posode za prah 0,6l
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
bela
Cached: Sat, 27 Apr 2024 12:00:39 GMT