VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Akumulatorski sesalnik Roidmi X300

ID: 20759517
291,98 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Akumulatorski sesalnik Roidmi X300

 

Brezžični sesalnik Roidmi X300

Čiščenje je lahko še enostavnejše. Brezžični sesalnik Roidmi X300 ima sesalno moč do 27.000 Pa za reševanje umazanije. Njegov čas delovanja doseže 90 minut z enim polnjenjem. Vgrajen OLED zaslon vam bo posredoval najpomembnejše informacije o delovanju naprave, priložene zamenljive krtače pa vam bodo omogočile temeljito posesanje vsakega kotička.

Zanesljivo v boju proti umazaniji

Sesalnik ima izjemno učinkovit motor, ki deluje do 115 000 vrt/min. Uporabljena tehnologija ga ščiti pred pregrevanjem in zagotavlja stabilno delovanje. Vse to pomeni, da X300 v hipu odstrani tudi najbolj trdovratno umazanijo. Prah, drobtine, dlaka, dlaka – nič se ne more skriti pred njim. Kapaciteta posode za smeti je 0,65 l - dovolj za čiščenje tal do 500 m2 naenkrat.

8-stopenjski filtrirni sistem

Zmagajte v bitki z umazanijo. Sesalnik Roidmi X300 ponuja 8-stopenjsko filtracijo za učinkovito lovljenje majhnih in večjih smeti. Še več, napreden multiciklonski sistem omogoča stabilno in visoko sesalno moč ter zmanjša pogostost čiščenja filtra. Še več, praznjenje posode za prah je preprosto - samo pritisnite gumb in odpadke odvrzite v smetnjak. Sploh si ne boste umazali rok!

Vzdržljiva baterija

Roidmi X300 je opremljen z visoko zmogljivo baterijo 21700, ki mu omogoča delovanje do 90 minut s polnim polnjenjem. Priložen magnetni stenski nosilec omogoča priročno polnjenje in shranjevanje naprave. Obstaja tudi možnost hitre zamenjave baterije - samo en klik! Na ta način lahko podaljšate delovni čas X300 do 180 minut. Opomba: dodatna baterija ni vključena v komplet - na voljo je za nakup posebej.

3 načini vakuumiranja

Prilagodite sesalnik svojim potrebam ali umazanosti tal. X300 vam omogoča izbiro med 3 načini sesanja. Eco način vam omogoča najdaljši čas delovanja in je idealen za vsakodnevno uporabo. Standardni način očisti malo več umazanije. Učinkovito odstranjuje prah in druge umazanije. Če se morate spopasti s posebno trdovratno umazanijo, izberite način Boost. S tem načinom lahko enostavno očistite tudi najbolj trdovratne površine.

Večnamenska krtača za tla

Krtača za tla sesalnika vam omogoča temeljito, a varno čiščenje različnih površin – od laminata do ploščic do preprog. Opremljen je z LED lučko, ki se samodejno vklopi, ko sesate temna področja, kot so tla pod posteljo. Ščetine v obliki črke V hitro in učinkovito odstranijo umazanijo. Prav tako preprečuje, da bi se lasje zapletli v krtačo. X300 zaznava tudi preproge in samodejno poveča sesalno moč na njih, da bolje odstrani umazanijo, skrito v njihovih vlaknih.

Priložene dodatne krtače

Komplet vsebuje dodatne krtače, ki vam pomagajo pri sesanju tudi tistih težko dostopnih kotičkov in špranj. Krtača za vzmetnice odstranjuje pršice z 99,975 % učinkovitostjo – še posebej uporabno za alergike. Ščetka za reže vam omogoča čiščenje ozkih prostorov, kot so vogali in vdolbine v foteljih – z vgrajeno LED lučko se vam nič ne bo skrilo. Široka šoba je primerna za čiščenje pohištvenih površin. Še več, s svojim 4-polnim vmesnikom X300 inteligentno zazna dodatno opremo in ustrezno prilagodi svoje načine.

Uporabniku prijazno

Ugotovili boste, da je sesanje lahko zabavno. Brezžični sesalnik Roidmi X300 je lahek in enostaven za uporabo, zato je čiščenje katerega koli kota enostavno. Opremljen je tudi s pametnim zaslonom OLED, ki vam v realnem času zagotavlja veliko uporabnih informacij. Na prvi pogled lahko vidite trenutni način, preverite moč in celo preverite, koliko kalorij ste porabili med sesanjem. Je tudi izjemno tih z ravnijo hrupa le približno 73 dB. Poslovite se od motečega hrupa!

Preverite, kaj ponuja aplikacija

Iščete več? Namestite namensko aplikacijo in pridobite dostop do številnih uporabnih funkcij. Zdaj lahko še bolj optimizirate čiščenje! Z le nekaj kliki lahko preverite na primer čas sesanja in moč naprave. Aplikacija vas bo tudi opomnila, ko je čas, da izpraznite posodo za prah ali zamenjate filter. Ni vam treba skrbeti, da bi pozabili! Z Roidmi je enostavno ohraniti vaš dom bleščeče čist.

V škatli

  • Sesalnik
  • Kovinska podaljška cevi
  • Električna krtača za tla
  • Krtača za vzmetnice
  • Široka šoba
  • Ščetka za reže
  • Stenska polnilna postaja
  • Baterijski paket
  • MFI filter
  • HEPA filter
Znamka Roidmi
Model X300
Nazivna moč 585 W
Čistilna moč 207 W
Sesalna moč 27.000 Pa
Hitrost motorja 115.000 vrt./min
Čas delovanja Eco način: do 90 minut;
Standardni način: do 40 minut;
Boost Mode: do 12 minut;
Kapaciteta baterije 4000mAh x7
Dimenzije 123,5 x 19 cm
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Cached: Sat, 27 Apr 2024 11:53:49 GMT