Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeMoj vrtNamakanje in zalivanje vrtaAkumulatorski sesalnik za avto Baseus A3 15000Pa (črn)

Akumulatorski sesalnik za avto Baseus A3 15000Pa (črn)

ID: 20628375
103,88 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Na voljo še 1 ponudba od 114.28 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Akumulatorski sesalnik za avto Baseus A3 15000Pa (črn)

 

Baseus CRXCQA3-0A akumulatorski sesalnik za avto

Še vedno uporabljate avtomobilski sesalnik slabe kakovosti, ki ne očisti temeljito in se izprazni že po nekaj minutah? Čas je, da ga spremenite! Akumulatorsko napravo Baseus odlikuje sesalna moč do 15.000Pa in čas delovanja do 45 minut – z njeno pomočjo lahko učinkovito posesate celoten avto in še več! Vgrajena svetilka olajša čiščenje temnih kotov, priloženi dodatki pa vam bodo omogočili, da dosežete vsak kotiček.

Tih in učinkovit motor

Kaj je razlog za neverjetno zmogljivost sesalnika? Njegov brezkrtačni motor, ki deluje pri 80.000 vrtljajih na minuto in zagotavlja sesalno moč do 15.000 Pa! Hkrati je presenetljivo tih z manj kot 75 dB. S to edinstveno napravo se boste v hipu znebili smeti, drobtin in dlak ter brez težav poskrbeli za čistočo v vašem avtomobilu!

Odlično obvlada umazanijo

Pozabite tudi na najbolj motečo umazanijo! Sesalnik je opremljen s posebnim modulom za zaznavanje pretoka zraka, ki samodejno poveča sesalno moč, ko naleti na različne vrste težko odstranljivih smeti. Torej jih obvlada fantastično! Obstajata tudi 2 stopnji delovanja. Prvi je primeren za vsakodnevno sesanje prahu ali dlak. Drugi omogoča še bolj učinkovito čiščenje večjih smeti.

Po enem polnjenju boste posesali celoten avto

Kljub kompaktni velikosti sesalnik izstopa po impresivni zmogljivosti. 4 polnilne baterije s kapaciteto 2000mAh zagotavljajo čas delovanja do 45 minut. Ob predpostavki, da vam sesanje avtomobila vzame približno 15 minut, je eno polnjenje dovolj za do 3 uporabe! V načinu visokega sesanja izdelek zdrži približno 17 minut. Naprava podpira protokol hitrega polnjenja QC3.0 – zato vam ni treba večno čakati, da bo ponovno pripravljena za uporabo!

Priloženi dodatni dodatki

Uporabite priložene dodatke, da bo vsak kotiček in špranje urejen. Krtača 2 v 1 je idealna za sesanje različnih površin in rež, kot so vdolbine v sedežih. Vaše oblazinjenje bo zasijalo! S praktičnim puhalnikom pa se zlahka znebite prahu, ki se nabira na vratih vašega avtomobila.

Učinkovita filtracija

Zaradi dvojnega filtrirnega sistema je sesalnik izjemno učinkovit pri odstranjevanju tudi najfinejših prašnih delcev. Njegova učinkovitost v zvezi s tem je približno 99,7%. HEPA filter vam omogoča, da poskrbite za čistost izpuščenega zraka. Jeklena mreža visoke gostote učinkovito ločuje velike delce prahu. Vse to tudi preprečuje pojav ponovne kontaminacije. 70-ml ciklonski separatorski koš za odpadke je enostavno razstaviti in izprazniti. Prav tako ga lahko operete pod tekočo vodo, tako kot filtrske elemente.

Brezžična zasnova - veliko uporab

Odkrijte prednosti brezžične zasnove. Praktični sesalnik Baseus lahko uspešno uporabljate ne le za čiščenje avtomobila. Z njegovo pomočjo boste posesali tudi na primer knjižne police, kavče in vzmetnice, pulte in številne druge površine. Samo odnesite ga tja, kjer ga potrebujete, in uživajte v njegovi funkcionalnosti - noben kabel ne bo omejil vaše svobode!

Uporabniku prijazno

Naprava je lahka in kompaktna s premerom le 56,5 mm. To je manj kot običajna termovka! Sesalnik je opremljen tudi s praktično svetilko, tako da lahko temeljito očistite tudi najtemnejše kote – nobena umazanija se vam ne more skriti! Modri indikatorji vam omogočajo hitro preverjanje napolnjenosti baterije. Kovinska tekstura daje napravi moderen, eleganten značaj – odlično se bo podala k notranjosti vašega vozila.

V škatli

  • Avtomobilski sesalnik
  • šobe 2v1
  • pihalna cev
  • Polnilni kabel
Znamka Baseus
Ime Avtomobilski sesalnik A3
Model CRXCQA3-0A
barva Črna
Dimenzije 56,5 x 56,5 x 296 mm
Sesalna moč 15.000 Pa
Vnos 5 V/2,1 A (maks.)
Nazivna moč 135 W
Kapaciteta baterije 4x 2000mAh
Napajanje baterije 28,8 Wh
Čas polnjenja 3-5h
Čas delovanja Način visoke sesalne sile: pribl. 17 minut; Standardni način: pribl. 45 minut
Stopnja hrupa <75 dB
Vrata za polnjenje USB-C
Protokol polnjenja Podpira hitro polnjenje QC 3.0
Tehnične podrobnosti
Element vrtnega vodovoda
cev
Tip cevi
sesalna cev
Cached: Wed, 08 May 2024 07:30:17 GMT