VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Android smart stick Google TV 4K ULTRA HD

ID: 21013626
99,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: megamiska
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Android smart stick Google TV 4K ULTRA HD

 

Je škoda zavreči vaš stari televizor? Je zamenjava predraga ali pa je vaš stari sprejemnik z leti preprosto postal del vaše družine in se ga nimate srca znebiti? Ni vam treba zapraviti bogastva za novo opremo. SMART BOX TV s programsko opremo ANDROID 11 ne samo da prinaša svežino, ampak kar je najpomembneje, omogoča, da naprave delujejo zelo hitro in zanesljivo.

⬇️ ZAKAJ TA MULTIMEDIJSKI PREDVAJALNIK??

✅ 16 GB VGRAJENEGA POMNILNIKA
✅ NAJNOVEJŠI POMNILNIK DDR4
✅ MAJHNA VELIKOST
✅ BLUETOOTH DALJINSKI UPRAVLJALNIK Z MIKROFONOM
✅ POZLAČENA VTIČNICA HDMI
✅ HITRA HITROST WIFI
✅ ANDROID TV 11
✅ SODOBEN "AMLOGIC" PROCESOR
✅ HITER DDR4 POMNILNIK

⬇️ PROCESOR
Amlogic S905Y4-B Quad Core ARM Cortex A35 procesor opremljen s štirimi jedri omogoča nemoteno uporabo vseh aplikacij in iger v najboljši kakovosti.

⬇️ GRAFIČNA KARTICA
ARM je predstavil grafični procesor Mali-G31 MP2. Vsebuje dvakrat več jeder v primerjavi z drugimi tovrstnimi napravami in še bolj pospeši našo napravo.

⬇️ RAM
V notranjosti te multimedijske postaje bomo našli 2 GB DDR4 RAM, to je optimalna količina pomnilnika, ki zadostuje za nemoteno uporabo vseh funkcij.

⬇️ FLASH POMNILNIK
Naprava ima 16 GB pomnilnika, razširljivega do 128 GB, uporabite samo čitalnik kartic TF (MicroSD).

⬇️ ANDROID TV 11
Naprava uporablja napredni sistem Android TV 11, ki je namenjen uporabi v televizorjih. To vam omogoča dostop do obsežnega nabora funkcij in aplikacij, ki so na voljo za brezplačen prenos s platforme Google Play.

Pri starejših različicah sistema, kot so Android 10, Android 9 in Android 8, obstaja omejitev združljivosti s številnimi aplikacijami, ki so na voljo v trgovini Google Store. Starejše različice morda ne podpirajo celotnega nabora funkcij in programskih vmesnikov, zaradi česar lahko večina novejših aplikacij, ki so na voljo v trgovini, ne deluje.

⬇️ PRIJAVE NA ENEM MESTU
Zahvaljujoč operacijskemu sistemu Android TV 11 uporabniki pridobijo dostop do različnih aplikacij in iger, ki so na voljo v uradni trgovini Google Play. Znotraj te platforme lahko brezplačno prenesete in uporabljate priznane aplikacije, kot so:

NETFLIX
YOUTUBE
DISNEY
GOOGLE CHROME (spletni brskalnik)
MOZILLA FIREFOX (spletni brskalnik)
IN ŠE MNOGO DRUGIH IGRIC IN APLIKACIJ ... BREZPLAČNO

⬇️ 4K ULTRA HD - HDR
Naprava podpira napredni kompresijski standard H.265, ki velja za enega najboljših v svojem razredu. Ta standard podpira ločljivosti do 7680x4320, kar pomeni izjemno kakovost slike. Poleg tega uporaba novega priključka HDMI zagotavlja popolno podporo za ločljivost 4K, s HDR (High Dynamic Range), ki zagotavlja bolj realistično sliko z učinkovitim upravljanjem kontrasta in svetlosti, kar je še posebej pomembno v kontekstu podpore najnovejših video vsebin.

⬇️ MIKROFON V DALJINCU
Daljinski upravljalnik z vgrajenim mikrofonom bistveno olajša uporabniku interakcijo z različnimi napravami. Zahvaljujoč tej rešitvi je odpravljena potreba po uporabi zaslonske tipkovnice, kar bistveno poveča udobje uporabe. Ključna prednost je možnost uporabe glasovnega pomočnika neposredno z daljinskega upravljalnika s preprostimi glasovnimi ukazi.

Praktična uporaba mikrofona v daljinskem upravljalniku vam omogoča izvajanje različnih dejavnosti, kot so zagon aplikacij, prilagajanje glasnosti, preverjanje vremenske napovedi, iskanje multimedijskih vsebin in številne druge možnosti. Sodelovanje s priznanimi glasovnimi pomočniki, kot sta Google Assistant ali Alexa, dodatno širi nabor funkcij, ki so na voljo uporabniku.

Uvedba te tehnologije pomaga izboljšati interakcije v digitalnem okolju, zlasti v kontekstu vse večjega števila aplikacij in uporab, ki so na voljo na različnih platformah. Mikrofon v daljinskem upravljalniku vam omogoča hitro in učinkovito uporabo storitev in izvajanje različnih dejavnosti, ne da bi morali neposredno uporabljati zaslon ali tipkovnico, kar povečuje udobje uporabnika.

Tehnični podatki:

Integrirano vezje (SoC): Amlogic S905Y4-B
CPE: ARM Quad 64-bit Cortex-A35
GPE: ARM Mali-G31 MP2
DRAM: LPDDR4 2 GB
Flash pomnilnik: eMMC 16 GB
Operacijski sistem: Android 11
DRM: Widevine, Playready
Video dekodiranje: AV1 MP-10 4K*2K@60fps, H.265 HEVC [email protected] do 4K*2K@60fps, VP9 Profile-2 do 4K*2K @60fps, AVS2-P2 do 4K *2K@ 60fps, H.264 AVC HP do 4K*2K@30fps, MPEG-4 ASP@L5 do 1080P@60fps, MPEG-2 MP/HL do 1080P@60fps, MPEG-1 MP/HL do 1080P@60f, profil AVS+ do 1080P@60fps
Podprti video formati: MKV, MPG, MPEG, DAT
Avdio dekodiranje: MPEG1/2, MP3, AAC/HE-AAC, OGG, DD, DD+
Podprti zvočni formati: MPEG1/2, MP3, AAC, 2x2 MIMO Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth: različica 5.0
Video/avdio izhod: HDMI
Vhodna moč: USB-C
Drugi elementi: gumb RESET, indikator napajanja
Vhodna napetost: 5V/1A
Poraba energije: največ 5W
Temperatura delovanja: 0 - 40 stopinj Celzija
Material: plastika
Dimenzije: 210 x 36 x 13 mm

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Brezžična povezava
da
Cached: Sat, 27 Apr 2024 11:02:33 GMT