Išči

Aparat za turško kavo HiBREW CM1179_EU

ID: 20721982
71,80 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 97.41 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Aparat za turško kavo HiBREW CM1179_EU

 

Aparat za turško kavo HiBREW

Vam je všeč značilen, močan okus turške kave? Mali aparat za kavo HiBREW se bo izkazal za nepogrešljivega v vaši kuhinji! Z njegovo pomočjo lahko preprosto pripravite vroč, aromatičen napitek. Grelni element iz nerjavečega jekla omogoča hitro segrevanje, poseben LED indikator prikazuje stanje stroja. Aparat za kavo ima tudi lahek, odstranljiv vrč za kavo.

Aromatična turška kava

Tradicionalna turška kava je po vsem svetu poznana že več sto let. Odlikuje ga izrazit, bogat okus in odlična aroma. Aparat za kavo blagovne znamke HiBREW olajša pripravo turške kave doma! Aparat se zelo hitro segreje in zahvaljujoč svojim funkcijam iz fižola potegne najboljše. Na vrček poživljajoče, dišeče pijače vam ne bo treba čakati predolgo!

Enostaven za uporabo

Kavni aparat je izjemno enostaven za upravljanje. Samo nalijte kavo v vrč in ga napolnite z vodo, pri čemer pazite, da ne presežete črte MAX. Nato postavite vrč v stroj, ga priključite in pritisnite gumb za zagon. Ko je kava pripravljena, se aparat samodejno ustavi in LED indikator ugasne. Poleg tega posebna sonda spremlja nivo vode.

Odstranljiv lonček

Pitje turške kave je pravkar postalo prijetnejše. Aparatu je priložen odstranljiv 250 ml vrč. Lahko ga na primer postavite na mizo in kadar koli posežete po njem, da si natočite topel napitek. Priročen ročaj omogoča udobno uporabo. Vrč je tudi zelo lahek in hkrati trpežen. Dolgo vam bo dobro služil!

Znamka HiBREW
Model CM1179_EU
Zmogljivost vrča 250 ml
Dimenzije 280 x 145 mm
barva Črna
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Vrsta kavnega aparata
za turško kavo
Cached: Wed, 01 May 2024 07:44:30 GMT