VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

ASUS AM4 ROG STRIX B550-F matična plošča

ID: 20305853
-13 %
230,99 €
200,49 €
Prihranek  30,50 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: TradinQ
Na voljo še 6 ponudb od 210.47 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
AM4 ASUS ROG STRIX B550-F

 

Matične plošče serije ROG Strix B550 Gaming ponujajo nabor funkcij, ki jih običajno najdemo v vrhunski seriji ROG Strix X570 Gaming, vključno z najnovejšo različico PCIe 4.0. Z robustno dostavo energije in učinkovitim hlajenjem je ROG Strix B550 Gaming dobro opremljen za upravljanje procesorjev AMD Ryzen tretje generacije. Ponaša se s futuristično estetiko in intuitivno programsko opremo ROG, zato vam ROG Strix B550-F Gaming daje prednost pri vaši sanjski zgradbi.

Napredujte pri igranju iger
ROG Strix B550-F Gaming je pripravljen za PCIe 4.0 in ponuja najnovejše možnosti povezovanja za super gladko omrežje in neverjetno hiter prenos datotek. Zvočne izboljšave vam dajejo ogromno prednost, saj vam omogočajo, da izberete najtanjše namige za popolnoma poglobljeno igralno izkušnjo.

PCIe 4.0-pripravljen
ROG Strix B550-F Gaming ima dve reži M.2, od katerih ena podpira najnovejši standard PCIe 4.0, kar zagotavlja največjo prilagodljivost shranjevanja in najhitrejšo hitrost prenosa podatkov, ki je na voljo prek platforme AMD Ryzen 3. generacije. Oba reža M.2 podpirata vtičnico tipa 22110 in NVM Express RAID za povečanje zmogljivosti.

Intel 2.5 Gb Ethernet
Vgrajen 2,5 Gb Ethernet povečuje vašo žično povezavo s hitrostmi, ki so 2,5-krat hitrejše od standardnih povezav Ethernet za hiter prenos datotek, igranje brez zamikov in pretakanje videa z visoko ločljivostjo.

SupremeFX
Vgrajena avdio tehnologija ROG SupremeFX zagotavlja brezhiben zvok za ROG Strix B550-F Gaming. Poleg zagotavljanja ravnega frekvenčnega odziva za nevtralen in podroben zvočni podpis ponuja dva izhoda na sprednji plošči, ki jih poganjata op ojačevalnika, ki dajejo visokokakovosten zvok igralnim slušalkam.

Dvosmerno odpravljanje hrupa AI
Ta pripomoček uporablja obsežno zbirko podatkov za poglobljeno učenje, da zmanjša hrup v ozadju iz mikrofona in dohodni zvok, hkrati pa ohrani vokal. Moteče šumenje tipkovnice, kliki miške in drugi zvoki iz okolja so inteligentno nevtralizirani, tako da lahko slišite in slišite s kristalno jasnostjo med igranjem iger ali med klici.

Hlajenje
Serija ROG Strix B550 ponuja najobsežnejše možnosti hlajenja doslej, ki jih je mogoče konfigurirati prek Fan Xpert 4 ali UEFI BIOS-a.

6-slojno tiskano vezje
6-slojno tiskano vezje hitro odvaja toploto okoli VRM-ja, da izboljša splošno stabilnost sistema in CPU-ju da več prostora za overclocking.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Za proizvajalca procesorjev
AMD
Wi-Fi
ne
Vrsta ostale komponente
matična plošča
Tip RAM pomnilnika
DDR4
Proizvajalec procesorja
AMD
Procesorsko podnožje
AM4
Namen uporabe komponente
namizni računalnik
Kapaciteta RAM pomnilnika (GB)
128
Format plošče
ATX
SATA priključki
6
Cached: Sat, 27 Apr 2024 06:44:13 GMT