VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniške komponenteGrafične karticeASUS DUAL RX 6750 XT 12GB GDDR6 (90YV0HK0-M0NA00) gaming grafična kartica

ASUS DUAL RX 6750 XT 12GB GDDR6 (90YV0HK0-M0NA00) gaming grafična kartica

ID: 20445222
539,14 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

ASUS DUAL RX 6750 XT 12GB GDDR6 (90YV0HK0-M0NA00) gaming grafična kartica

 

Prinašamo novo AMD RDNA 2 arhitekturno izkušnjo v najčistejši obliki. ASUS Dual Radeon RX 6750 XT združi zmogljivost in preprostost, kot nihče doslej. Izkoriščanje napredne tehnologije hlajenja prenesene iz vodilnih grafičnih kartic, Dual izbira kakovost namesto stil, odlična izbira za dobro uravnoteženo gradnjo.

AXIAL-TEHNOLOGIJA OBLIKE VENTILATORJA

 

Napreden vgrajen upravljalnik prinese ventilatorja do ustavitve, ko je temperatura jedra grafične kartice pod 55°C, s tem vam omogoča lahkotno igranje v relativni tišini. Z naraščanjem tempa čez mejno vrednost se ventilatorji avtomatsko spet poženejo.

DVO-KROGLJIČNI LEŽAJI
Z lastnostjo dvo-krogljičnih ležajev imajo ventilatorji približno 50% daljšo življensko dobo kot ležaji s tuljavo.

DVOJNI BIOS
Način zmogljivosti dovoljuje ventilatorjem, da se stalno vrtijo za ohranjanje kartice konstantno hladne. Tihi način ohranja enako končno moč in vrhunske nastavitve, poleg tega pa ponuja tudi manj agresivno ventilatorsko moč jo za tišjo delovanje pri srednjem tempu. Za še več nastavljivosti in upravljanja preverite GPU Tweak II programsko opremo.

AUTO-EKSTREMNA TEHNOLOGIJA
Auto-ekstremna tehnologija je automatiziran proizvodni proces, ki postavi nov standard v industriji z tem, da omogoča, da je vse varjenje narejeno naenkrat. To zmanjša termalno obremenitev komponentov in se izogne slabim kemikalijam č istil, s tem omogoči manj vpliva na naravo, manj porabe energije v proizvodnji in predvsem bolj zanesljiv produkt.

ZAŠČITNA ZADNJA PLOŠČA
PCB je utrjen z aluminijasto zadnjo ploščo, ki doda strukturno rigidnost, pomaga preprečiti zvijanje in zaščiti komponente pred poškodbam.

GPU TWEAK II
ASUS GPU Tweak II prinese grafični kartici nastavljanje na nov nivo. Omogoča vam upravljanje s kritičnimi parametri vključno s GPU clocks jeder, frekvenco spomina in nastavitvami napajanja, z opcijo spremljanja vsega v realnem času preko nastavljivega prikaza na zaslonu. Napredna kontrola ventilatorjev je vključena skupaj z mnogimi drugimi nastavitvami, ki pomagajo pridobiti čim več iz vaše grafične kartice.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Kapaciteta RAM pomnilnika (GB)
12
Zunanja/notranja kartica
notranja
Tip RAM pomnilnika
GDDR6
Debelina grafične kartice
2 reži
Višina grafične kartice
standardna
Družina grafične kartice
Radeon
Proizvajalec grafične kartice
AMD
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
12
DisplayPort izhodi
3
HDMI izhodi
1
Cached: Sun, 05 May 2024 02:50:28 GMT