VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniške komponenteOsnovne ploščeASUS TUF GAMING B650-PLUS AM5 ATX DDR5 osnovna plošča

ASUS TUF GAMING B650-PLUS AM5 ATX DDR5 osnovna plošča

ID: 20462587
-13 %
266,49 €
231,49 €
Prihranek  35,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: TradinQ
Na voljo še 6 ponudb od 237.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

ASUS TUF GAMING B650-PLUS AM5 ATX DDR5 osnovna plošča

 

ASUS TUF GAMING B650-PLUS zajema vse bistvene elemente najnovejših procesorjev AMD Ryzen serije 7000 in jih združuje s funkcijami, pripravljenimi za igre, in dokazano vzdržljivostjo. Matične plošče TUF GAMING so podvržene tudi strogemu testiranju vzdržljivosti.

Estetsko ta model vključuje robustne temne črne in geometrijske elemente oblikovanja, ki odražajo zanesljivost in stabilnost, ki opredeljuje serijo TUF GAMING.

Neglede na to ali ste v iskanju, da premagaje merila uspešnosti ali natančno prilagodite svoj sistem za vsakodnevno vožnjo, TUF GAMING ponuja edinstvena orodja, ki vam omogočajo izkoriščanje zapletenosti najnovejše arhitekture Ryzen.
AI hlajenje: Upravlja in nadzira vse ventilatorje matične plošče, samodejno optimizira nastavitve glede na trenutno obremenitev sistema in temperaturo

TUF GAMING B650-PLUS je z nadgrajenim napajanjem in obsežnimi možnostmi hlajenja za napajanje najnovejših AMD-jevih procesorjev ter podporo za hitrejši pomnilnik in shranjevanje, odlična podlaga za vašo naslednjo bojno opremo AMD z velikim številom jeder.

Zgrajen z samozavestjo
TUF Gaming zavezništvo je v sodelovanju z ASUS in zaupanja vrednimi komponentami ustvarilo kompatibilnost preko večjega spektra komponent kot so računalniška ohišja, napajalne enote, procesorske hladilnike, pomnilniške enote (RAM)...

Tehnične podrobnosti
Procesorsko podnožje
AM5
Format plošče
ATX
Tip RAM pomnilnika
DDR5
PCIe x8 reže
1
PCIe x4 reže
8
SATA priključki
4
M.2 reže
3
Garancija v letih
3
Cached: Sat, 27 Apr 2024 06:57:39 GMT