VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Audio učitelj matematike (bel)

ID: 20808013
27,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: AMAREEN
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Audio učitelj matematike (bel)

 

Elektronski ljubki žepni otroški zvočni pripomoček za učenje matematike med igro, užitek in navdušenje za učenje matematike, ki se v angleščini zvočno odziva na pravilno ali napačno opravljene matematične naloge. Igrača v obliki ljubkega otroškega namiznega kalkulatorja. Otroci radi posnemajo odrasle in v roke vzamejo otroški kalkulator za učenje matematike. Z otroškim kalkulatorjem otroci na zabaven način trenirajo učenje osnovne matematike (in posredno tudi angleščine). Poslovite se od dolgočasnih učnih metod in približajte otrokom učenje na način, da jih zanima, je zabavno, enostavno in jim je všeč. Veselje do učenja novih stvari in spodbujanje doseganja dosežkov od malih nog.

Prednosti uporabe audio učitelja matematike: mentalno računanje, treniranje in razvijanje možganov, krepitev poznavanja številk in matematičnega znanja, vadba logičnih sposobnosti, urjenje računanja, več učnih modelov načrtovanega učenja matematike, učinek učenja matematike se podvoji, različni načini učenja matematike povečajo učne interese otrok, igre z enačbami si je enostavno zapomni, digitalne igre so interaktivne in zanimive, posredno učenje angleščine.

Zmožnosti uporabe audio učitelja matematike: 2 milijona vprašanj, nastavitev razpoložljivega časa za odgovore na vprašanja, poslušanje postopka izračuna, igre s številkami, samodejno preverjanje izračunov, udobni gumbi, tiho delovanje, posredno učenje angleščine.

Igre s številkami: pomnenje zaporedja številk (15 sekund za pomnenje zaporedja številk), iskanje razlik (poslušaj vprašanje in opazi različne številke), iskanje vzorca (opazuj vzorec številk in poišči naslednjega).

Zvočno branje izračuna: seštevanje, odštevanje, množenje, deljenje (pametno postavljanje in potrjevanje vprašanj, spodbujanje otrokovega odgovarjanja na vprašanja, pametno popravljanje, ko je odgovor napačen, utripa pravilen odgovor).

Določanje razpoložljivega časa za odgovore na vprašanja: prosta nastavitev časa (5- ali 10- sekund ali brez časovne omejitve, težavnost postopoma narašča), tiho treniranje.

Primerno za otroke 3-9 let.

Dodatno z audio učiteljem matematike: USB kabel za polnjenje, škatla, navodila za uporabo v SI/HR/EN.

Velikost: 140*70*15 mm

Teža: 90 g

Garancija: 6 mesecev

Barva: Audio učitelj matematike, bele barve

Material: ABS, plastika.

Vzdrževanje: Brisanje s suho krpo, ne metati na tla.

Certifikati: CE

Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
3+
Cached: Sun, 05 May 2024 11:32:14 GMT